De Bachelor-kijkers weten het zeker: déze deelneemster is de lookalike van Maan

Al is de dame in kwestie het er absoluut niet mee eens.

Lees ook

Dat Maxime in de De Bachelor tijdens de laatste rozenceremonie geen roos kreeg van Tony Junior, sloeg zowel bij de kijkers als bij Maxime in als een bom. Kijkers bestookten Maxime met DM's over deze onverwachtse keuze. Maar dat niet alleen, ook werd ze continu vergeleken met een van Tony's ex-liefjes.

Lookalike

In een aflevering van Vrijgezellig vertelt Maxime over de hoeveelheid berichtjes die zij in haar DM-inbox op Instagram ontvangt. Hierin worden niet alleen lieve berichtjes gestuurd, ook wordt ze continu vergeleken met zangeres Maan. Veel kijkers vinden namelijk dat ze enorm veel op de ex-lover van Tony lijkt.

“Ik vind mezelf totáál niet op haar lijken”, stelt Maxime vervolgens. “Als iemand op haar lijkt is het Julia (een van de andere deelneemsteres, red.), qua uiterlijk. Maar ik neem het graag aan want Maan is een prachtige vrouw!”

Negatieve reacties

Behalve geschrokken reacties over haar plotselinge exit en over de gelijkenissen met Maan kreeg Maxime ook flink wat kritiek over zich heen. In een eerder gesprek met Grazia vertelt Maxime dat ze dit van tevoren al wel had verwacht.

“Ik ben wat harder, dat heb ik ook tegen de meiden in de villa gezegd. Ik ben iemand die haar gedachten uitspreekt. Eigenlijk zeg ik gewoon wat iedereen denkt. En ja, dan ben je de persoon die de meeste haat krijgt”, legt ze uit. Deze reacties gingen de beauty dan ook niet in de koude kleren zitten. “Mensen denken dat je arrogant of té zelfverzekerd bent. Je doet het nooit goed. Dat is pittig, dat moet ik wel eerlijk zeggen.” Heftig!

Bron: Vrijgezellig | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws

Zie ook