Christine Quinn over heftige bevalling: ‘Het was een vreselijke situatie’

In een exclusief interview met Grazia vertelt de Selling Sunset-ster over deze traumatische ervaring.

Lees ook

Christine Quinn werd onlangs de trotse mom van haar zoontje Christian. Dat een bevalling niet bepaald over rozen gaat, kunnen vele moeders beamen, maar de bevalling van de Selling Sunset-ster was next level. In gesprek met Grazia vertelt Christine er openhartig over.

Spoedkeizersnede

In de nieuwste Grazia vertelt Christine eerlijk dat haar bevalling allesbehalve rozengeur en maneschijn was. Tussen het moment dat Christine het ziekenhuis in liep en de baby geboren was, zaten om precies te zijn tweeëntwintig minuten. Er moest extreem snel gehandeld worden, zo onthult Christine.

“Toen ik het ziekenhuis in liep, had ik al negen centimeter ontsluiting; er was geen tijd meer voor een ruggenprik of andere pijnstilling”, begint de mom. “Op dat moment ging de hartslag van de baby omlaag, omdat de navelstreng om hem heen gewikkeld zat, en ik moest direct onder narcose gebracht worden voor een spoedkeizersnede.”

Hartslag omlaag

Niet alleen baby C was op dat moment in gevaar, ook met Christine zelf ging het niet goed. Na afloop kreeg Christine van Christian, haar man, te horen dat haar hartslag ook snel omlaag ging. “Ze zeiden tegen hem: ‘Je moet een keuze maken, want we weten niet of we ze allebei kunnen redden.’”

Dat het uiteindelijk goed is gekomen met het tweetal is dan ook een wonder. “Het was een vreselijke situatie, maar ze hebben heel snel gehandeld. Tussen het moment dat ik het ziekenhuis in liep en de baby geboren is, zat tweeëntwintig minuten.” Heavy!

In de nieuwste Grazia vertelt Christine Quinn niet alleen over haar heftige bevalling, ook doet de realtor een boekje open over het nieuwe seizoen van Selling Sunset, haar rol in de Netflix-hit en het leven met een kersverse baby. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook