Oeh la la: André Hazes en Sarah van Soelen delen heet vakantiekiekje

De lovebirds kunnen niet van elkaar afblijven.

André Hazes en Sarah van Soelen genieten momenteel van een romantische vakantie op Ibiza. Dat de twee totally in love zijn, bewijst het koppel nog maar eens met een steamy vakantiefoto. Daar krijgen we het warm van!

Steamy

André Hazes en Sarah van Soelen staan op het punt in hun nieuwe huisje te trekken, maar van verhuisstress is zeker geen sprake. De twee tortelduifjes genieten momenteel van een zonovergoten vakantie op Ibiza. Dat ze het enorm naar hun zin hebben, blijkt wel uit de beelden die ze regelmatig op Instagram delen. De vonken spatten ervan af tussen de lovers, zo is te zien op een foto die Sarah deelt.

André pakt zijn liefje stevig vast en geeft haar een liefdevolle zoen. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden, zal Sarah gedacht hebben. Ze maakt dan ook geen woorden vuil aan het steamy kiekje, maar plaatst enkel een hartje in vlammetjes. “Ik houd van jou kleine”, laat André weten onder de foto. Awh!

Nieuwe look

Op de foto is André nog te zien met zijn nieuwe kapsel, dat hij zichzelf die dag liet aanmeten op het strand. “Heel leuk. Doe een keer. Wat een hel”, schreef hij bij een video op Instagram Stories, waarop te zien is hoe zijn haar wordt ingevlochten.

De nieuwe look van André was echter maar van korte duur, zo liet hij later weten in zijn verhaal. De cornrows deden zo'n pijn, dat hij niet kon wachten ze eruit te halen. Gelijk na het avondeten werd Sarah aan het werk gezet met een schaartje om de elastiekjes kapot te knippen en Andrés haar te ontvlechten. “Zo'n spijt de hele avond… Nu al eruit”, schreef hij bij een video van het tafereel.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws