Jaimie Vaes over relatie met Lil’ Kleine: ‘Ieder huisje heeft zijn kruisje’

Jaimie blikt terug op het veelbesproken geweldsincident op Ibiza.

Lees ook

Na het geweldsincident op Ibiza ligt het leven van Jaimie Vaes onder een vergrootglas. In haar eigen realityserie Jaimie: In the Vaes Lane blikt de realityster terug op deze veelbesproken avond. Volgens Jaimie zat de relatie met Lil' Kleine op dat moment namelijk niet goed.

Veel kruisjes

“Ieder huisje heeft zijn kruisje, en misschien hadden wij op het laatste moment iets meer kruisjes”, legt Jaimie uit. Ze vertelt eerlijk dat een relatie met de rapper er de komende tijd even niet in zit. “Je kan wel blijven trekken, maar als je aan een dood paard trekt, dan zit het er gewoon even niet in.”

Met het woordje 'even' benadrukt Jaimie dat deze breuk misschien niet definitief is. “Ik zeg niet dat het niet meer kan komen, maar het is even tijd voor een verandering. Op dit moment wil ik eerst mezelf even terugvinden.”, legt Jaimie uit. “Want wat wil ik? En waar word ik echt gelukkig van?”

Trouwen

Hoewel Jaimie en Jorik Scholten, zoals de rapper in het echt heet, na het vermeende geweldsincident nog een gezamenlijk statement naar buiten brachten om het incident te laten rusten, klonken er niet veel later geruchten dat de twee tóch uit elkaar waren. Het stel besloot om een relatiepauze in te lassen, maar werd een paar dagen later alsnog zoenend gespot.

Jaimie en Jorik zouden deze zomer elkaar eigenlijk het jawoord geven, maar het huwelijk is uitgesteld. Het trouwfeest is echter niet helemaal van de baan, zo liet Jaimie eerder al weten. “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment”, horen we Jaimie ook zeggen in een andere aflevering van haar realityserie. “Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Beeld: BrunoPress | Video: Discovery+ (Jaimie: In the Vaes Lane)

Laatste nieuws

Zie ook