Whut: Kanye West heeft een bijzondere woonplek en zo ziet het eruit

Kanye's nieuwe thuis geeft ons studentenkamer-vibes.

Je kunt veel van Kanye West vinden of zeggen, maar de rapper is qua woonruimte snel tevreden. Op dit moment 'vertoeft' de rapper in zijn nieuwe woonruimte in – ja, echt – het Mercedes-Benz Stadion in Atlanta om daar te werken aan zijn nieuwste album. Deze woonruimte is alleen behoorlijk eh…bijzonder.

Studentenkamer

Zijn nieuwe album Donda zou eigenlijk afgelopen vrijdag uitkomen, maar Kanye was nog niet tevreden. Hij stelde heel wat fans teleur en stelde de releasedatum uit naar 6 augustus. Intussen verblijft Kanye nog altijd op de evenementenlocatie waar hij afgelopen donderdag een lanceringsfeestje gaf voor zijn (nog niet uitgebrachte) album. Op Instagram showt de rapper zijn verblijf – en dat ziet er nogal bijzonder uit.

De kamer waarin Kanye op dit moment verblijft is ongeveer net zo groot als een gemiddelde studentenkamer en telt alleen een bed en een kledingkast. De rapper gebruikt zijn koffer als nachtkastje en heeft zijn schoenen netjes op de grond uitgestald, zo is te zien op de foto.

Geen afleiding

Waarom Kanye deze kleedkamer heeft omgetoverd tot zijn woning? Waarschijnlijk omdat hij hier maar weinig afleiding heeft om zijn album dan eindelijk af te ronden. Fans van de rapper maken zich echter wel zorgen. Want gaat het wel goed met Kanye, gezien zijn bijzondere living space op het moment?

“Kanye besluit zich terug te trekken in een stadion en mensen accepteren het gewoon”, “Stel je voor dat het album 6 augustus nog steeds niet wordt gelanceerd”, “De ruimte heeft niet eens een raampje” en “Damn homie, you live like this?”, klinkt het in de comments.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws