Aii: slecht nieuws voor fans van Bridgerton

Het tweede seizoen loopt wellicht enige vertraging op...

Wij zijn nog lang niet klaar met Bridgerton. Er komt niet alleen een tweede, derde én vierde seizoen van de populaire Netflix-serie aan, er is ook een heuse spin-off in de maak. Toch lijkt het erop dat we voorlopig nog even moeten wachten op het tweede seizoen, want de opnames zijn namelijk tijdelijk stilgelegd.

Corona

De opnames voor het tweede seizoen zitten niet bepaald mee. Eerder kreeg de Netflix-serie op de filmset al te maken met klagende buurtbewoners, waardoor ze een nieuwe locatie voor de opnames moesten zoeken. Ook nu is er weer enige tegenslag, want twee personen van het team zouden het coronavirus hebben opgelopen, zo meldt The Wrap. Om wie het gaat, is niet duidelijk.

Vorige week raakte een crewlid besmet, waarna de productie tijdelijk werd gepauzeerd. In eerste instantie gingen de opnames gewoon weer verder zonder deze persoon, maar toen bleek dat er nóg iemand besmet was met het virus, waardoor er alsnog niet gefilmd kon worden. Mogelijk gaat het om een castlid, omdat de opnames niet zonder deze persoon kunnen worden hervat. Too bad..

Tweede seizoen

Waar we in het eerste seizoen van Bridgerton konden genieten van de romance tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton, krijgt het tweede seizoen van de populaire Netlix-serie een andere wending. Het nieuwe seizoen staat namelijk in het teken van Daphnes broer: Anthony Bridgerton. We zullen zien hoe hij op zoek gaat naar liefde en zich klaarmaakt voor marriage.

Er is echter een probleem: de oudere zus van Anthony's verloofde is niet zo'n fan van hem en keurt het huwelijk tussen de twee dan ook stellig af. Naarmate ze Anthony beter leert kennen, wordt ze echter steeds minder afkeurend. Sterker nog: ze krijgt zelfs gevoelens voor de knappe en charmante Bridgerton. Oeh la la… Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen!

Bron: Tagmag | Beeld: Bridgerton

Laatste nieuws