Zó gaat het nu met de Olsen Twins

Mary-Kate en Ashley Olsen leven off the radar tegenwoordig.

Kom je uit de jaren '90? Dan ben jij vast opgegroeid met Mary-Kate en Ashley Olsen! Na Full House domineerden ze de filmindustrie en leefden ze je meisjesdroom. Tegenwoordig zien en horen we maar weinig van de twins. Hoog tijd dus om de balans eens op te maken en te kijken hoe het met ze gaat.

Privacy

Hoewel je ze toen bijna niet uit elkaar kon houden, lijken de zussen nu veel minder op elkaar. De inmiddels 35-jarige Mary-Kate en Ashley hebben een aantal bezoekjes aan de plastische chirurg gebracht en zien er daardoor behoorlijk anders uit. De twee hebben al jaren geleden de spotlights ingeruild voor de mode-industrie. Ze worden dan ook niet vaak door paparazzi gespot.

In een eerder interview met Vogue legde Ashley uit waarom het tweetal ervoor heeft gekozen zich terug te trekken en zich te onthouden van social media: “We hebben ons hele leven geprobeerd om mensen die toegankelijkheid niet te laten hebben. We zijn erg gesteld op onze privacy.”

New York

Ook proberen de twins om hun liefdesleven zoveel mogelijk geheim te houden. Ashley is al een aantal jaar aan het daten met kunstenaar Louis Eisner en Mary-Kate is inmiddels gescheiden van de zeventien jaar oudere Olivier Sarkozy. Mary-Kate wordt tegenwoordig regelmatig met een andere man gespot, maar het is niet duidelijk of ze hiermee een relatie heeft.

Over hun liefdesleven weten we dus maar weinig, maar dat geldt niet voor hun carrière. De zusjes hebben een mode-imperium, The Row, opgebouwd dat het succes van hun acteercarrière vele malen overtreft. De twee kunnen zich daarom ook prima een luxe appartement in New York in The Upper East Side veroorloven. Zo zou Ashley in een miljoenenappartement wonen. Het riante optrekje bevindt zich in één van de oudere gebouwen van New York en telt twee slaapkamers. Met de privélift kom je bij de entree van de woning en met een woonoppervlakte van bijna 300 m2 is het prima vertoeven, helemaal voor New York-begrippen. De sisters genieten dus heerlijk van hun low-key leventje in the big city.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws