Jaimie Vaes over huwelijk met Lil’ Kleine: ‘Kan alle kanten op’

De trouwerij is nog niet van de baan.

Trouwen, niet trouwen. Bij elkaar, uit elkaar. Het liefdesleven van Jaimie Vaes en Lil' Kleine houdt de gemoederen flink bezig. Hoewel het er niet op lijkt dat de twee anytime soon in het huwelijksbootje stappen, sluit Jaimie niets uit.

Huwelijk

“Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment”, horen we Jaimie zeggen in een promo van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane. “Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Naar alle waarschijnlijkheid heeft Jaimie dit ergens begin juni gezegd, vlak na het vermeende geweldsincident op Ibiza eind mei. De opnames voor de realityserie waren toen in volle gang.

Tweede seizoen

Het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane zou eigenlijk draaien om het huwelijk van Jaimie en Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet. De lovebirds zouden op Ibiza in het huwelijksbootje stappen. Maar met alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd, is dat plan van de tafel geveegd. In plaats daarvan blikt de realityserie nu terug op de bewogen periode die Jaimie vanaf eind mei meemaakte. Ook zien we hoe ze de zomer op Ibiza doorbrengt met haar zoontje Lío.

De grote afwezige in de realityserie is natuurlijk Lil' Kleine himself. In de trailer van het tweede seizoen laat Jaimie het een en ander los over de situatie: “Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we eventjes helemaal niet in elkaars aura zitten zodat ik even mijn rust kan pakken, ook voor hem. Mijn focuspunt is nu gewoon ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

Het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf donderdag 15 juli te zien op Discovery+.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws