Tattoo-artist Samantha de Jong wil aangifte doen na haatreacties

De tatoeëerder kreeg bakken kritiek over zich heen na het zetten van de nieuwe tattoo van Samantha.

Samantha de Jong heeft niet langer de naam Gelmore op haar borst staan. Op Instagram liet de realityster vorige week weten dat ze de tattoo – waar de naam van haar overleden vriend stond – heeft laten bedekken. Echter waren haar volgers niet zo te spreken over het resultaat en kreeg haar tatoeëerder enorm veel haatcomments over zich heen.

Nieuwe tattoo

Samantha liet vorig weekend op Instagram weten dat ze een cover-up van een engel heeft laten zetten. De realityster heeft hiermee de tattoo waar de naam van haar overleden vriend Gelmore stond, laten bedekken.

De Oh Oh Cherso-ster deelde dat het best lastig was om een tattoo-artist te vinden die de cover-up wilde zetten. “Ik ben meerdere tattooshops in Nederland afgegaan, maar niemand durfde het aan om deze moeilijke cover-up te zetten.” Gelukkig wist Samantha uiteindelijk een tattoo-artist te vinden haar vorige tatoeage wel wilde bedekken. “Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.”

Kritiek

En hoewel Barbie meer dan blij is met het resultaat, gold dat niet voor haar volgers. Zij bekritiseerden massaal Samantha's nieuwe tattoo en Kenny – de tatoeëerder – was daar de dupe van. Sterker nog, Kenny kreeg zoveel haat over zich heen, dat hij een statement besloot te maken op Facebook.

“Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar ik krijg veel haatberichten en bedreigingen”, schrijft hij op Facebook. Volgens hem is Samantha zelf gewoon tevreden over de cover-up. “Maar ik word aardig overrompeld door alle negativiteit. Het zal vast niet ieders smaak zijn, maar op deze manier is het niet leuk en zelfs schadelijk voor mij. Hierom ga ik ook aangifte doen voor smaad.” Aii…

Bron: Girlscene | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws