Zwangere Love Islands Sha showt babybuik

Wauw, wat een beauty!

Vorige maand maakte Sha Senior bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. De voormalige Love Island-ster deelde het heugelijke nieuws op Instagram en houdt haar volgers goed op de hoogte van haar zwangerschap. Zo deelde ze gisteren weer een update-foto en daarop is haar baby belly al goed te zien!

Babybuik

“19 weeks closer to my love!”, schrijft Sha bij een foto van zichzelf in een strak blauw jurkje. Wat een beauty! Haar groeiende babybuik is al goed zichtbaar en dat is ook haar volgers niet ontgaan. “Knappe mama” en “Wauw, heel mooi!”, klinkt het onder andere in de reacties. De realityster is nu al op de helft van haar zwangerschap.

Love Island

De beauty maakte eerder in haar Instagram Stories al bekend dat ze een meisje verwacht. Een mini Sha dus, hoe cute! Echter laat Sharida, zoals Sha eigenlijk echt heet, tot nu toe nog achterwege wie de vader precies is.

In Love Island vormde ze destijds een koppel met Jaap, maar eenmaal terug in Nederland bleek dit toch niets te worden. Too bad! De knappe brunette deed in 2019 mee aan het programma en timmerde daarna hard aan de weg als model. Ze kwam zelfs terecht in de finale van Miss Nederland. Daarnaast studeerde ze ook nog eens psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. You go, Sha!

Bekijk de foto hieronder.

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws