Heftig: dochtertje Romee Strijd met spoed in ziekenhuis opgenomen

Romee pakte direct het vliegtuig terug naar Nederland.

Lees ook

Het was onlangs even flink schrikken voor Romee Strijd en haar vriend Laurens. Het topmodel was voor werk in Monaco, maar kreeg plotseling een telefoontje van vriendlief Laurens dat hun pasgeboren dochtertje Mint in de ambulance aan de beademing lag. Romee pakte à la minute het vliegtuig terug naar Nederland.

In shock

Op Instagram vertelt Romee over de heftige gebeurtenis. “Afgelopen donderdag was ik in Monaco voor werk. Ik had het die ochtend erg moeilijk met Mint achterlaten, want het was nog maar mijn tweede trip in mijn eentje sinds haar geboorte”, begint Romee haar verhaal.

“Toen kreeg ik een telefoontje tijdens het eten op donderdagavond van Laurens”, gaat ze verder. “Mint was in een ambulance en kreeg zuurstof toegediend. Ik was in een complete shock en heb een vlucht gevonden naar Nederland midden in de nacht.”

Virus

“Vanaf het vliegveld ben ik direct naar het ziekenhuis gereden en daar zijn we vier dagen gebleven”, legt Romee uit. Mint blijkt het zogeheten respiratoir synctieel virus te hebben. “Het was heel moeilijk om haar met een zuurstofmasker op te zien en aan alle monitoren aangesloten, maar ze is zo sterk.”

Gelukkig gaat het nu weer iets beter met Mint en kan het gezin bijkomen van het heftige moment. “We gaan nu naar huis, rusten rusten rusten en het verwerken”, aldus het topmodel. Sterkte Romee!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook