EOTBDD’s Jørney deelt emotioneel bericht over zwangerschap: ‘Kan niet wachten om je te ontmoeten’

De mommy to be vertelt eerlijk dat ze het een enorm spannende periode vindt.

Lees ook

Sinds Ex on the Beach: Double Dutch-ster Jørney naar buiten bracht dat ze in verwachting is van een kindje, houdt de mom to be haar volgers op de hoogte van haar zwangerschap. In haar nieuwste Insta-post vertelt Jørney over deze bijzondere periode.

Tweede trimester

“Mijn lieve eerste kindje, wat ben je welkom. Hier zijn we. Zeventien weken in onze zwangerschap. Hallo, tweede trimester!?”, begint Jørney haar verhaal op Instagram. Ondanks dat de realityster zich realiseert dat ze nog een lange weg te gaan heeft, kan ze naar eigen zeggen niet wachten om haar little me te verwelkomen.

“Ik denk dat dat is hoe het tweede trimester gaat. Langzame momenten, gevolgd door paniekerige snelle momenten. De tijd willen versnellen zodat je je baby kunt zien, maar ook wanhopig willen bevriezen omdat je nog niet weet of je er klaar voor bent. Je wilt ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent.”

Ontzettend nieuwsgierig

Jørney kan niet wachten om te ontdekken hoe het kindje eruit zal zien. “Hoe je zachte babyhoofdje zal ruiken. Welke kleur je ogen zullen hebben. Wanneer je aankomt. Hoe de bevalling zal verlopen. Wat je uiteindelijke naam zal zijn.”

“Ik kan niet wachten om je te zien. Ik kan niet wachten om je moeder te zijn. Ik kan niet wachten om je te zien met papa en mama’s familie. Ik kan niet wachten om te zien dat je vader je vasthoudt. Ik kan niet wachten om je dingen te leren, om je te zien groeien.” Lief!

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook