Wil je hebben: HEMA verkoopt koeltas mét ingebouwde speaker

Dit is dé musthave voor de zomer.

In het zonnetje liggen met een koel glas vino en een heerlijk deuntje op de achtergrond, dat is toch wel onze ideale zomerdag. HEMA combineert al die elementen in één geweldig item: een koeltas met ingebouwde speaker. Hebben!

Musthave

Was het eerder nog Lidl die ons wist te verrassen met een heuse geheime wijntas, is het deze keer HEMA die onze portemonnee weer laat rinkelen. De winkelketen komt namelijk met een hippe koeltas mét ingebouwde speaker! Ideaal dus voor wanneer je deze zomer wil genieten van de zon op het strand of in het park. Een koeltas en een speaker in één, dat is toch alles wat je wil in het leven? Wij zijn in ieder geval heel blij met deze uitvinding van HEMA, want deze tas gaat voor heel wat gezelligheid zorgen.

Bluetooth

De koeltas heeft een inhoud van maar liefst zes liter, wat betekent dat er ook prima ruimte is voor een fles wijn en wat snacks. Of heel veel ander lekkers natuurlijk. Daarnaast is er een voorvakje waarin twee speakers zitten. Deze kun je connecten via bluetooth. De speakers gaan zo’n drie tot vier uur lang mee, daarna moet je ze weer opladen. Enne, wees niet bang dat de tas gaat lekken, want hij is vanbinnen gevoerd met een waterafstotend materiaal. Ideaal, toch? Voor zo’n 15 euro is de tas al van jou!

Je shopt ‘m HIER.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws