De Bachelors Cilian over date met Tony: ‘Dat was niet best’ 

Gisteren hield het Bachelor-avontuur op voor Cilian. Jammer, want de beauty wilde graag meer van haarzelf aan Tony laten zien.

Lees ook

Tijdens de afgelopen rozenceremonie zagen we dat Cilian geen roos kreeg van bachelor Tony Junior en naar huis moest. Met Grazia blikt Cilian terug op het datingavontuur.

Samen een toetje delen

Bachelor-kijkend Nederland zag gisteren hoe Cilian bij Tony aan tafel mocht schuiven om het toetje met hem te delen. Klinkt romantisch, maar de date verliep niet helemaal zoals de beauty had gehoopt. “Kort samengevat: het was geen negen”, vertelt Cilian wanneer we met haar bellen.

Zelf vindt de blondine dat ‘de date niet best was’. “Ik ben veel te snel de diepte in gegaan en dat vond Tony niet prettig. Dat merkte ik aan alles. Ik had eigenlijk een soort chit chatje met hem moeten voeren en hem meer de ruimte moeten geven om mij vragen te stellen, maar ik was best zenuwachtig.”

Geen chemie

Voor Cilian is het Bachelor-avontuur inmiddels tot een einde gekomen. En zelf vermoedde de beauty ook al dat ze er tijdens de rozenceremonie niet met een bloem vandoor zou gaan. “De hele dag naar de ceremonie toe voelde ik al dat het ‘m niet zou worden. Tijdens de ceremonie kwam er opeens zo'n kalmte over me heen. Ik dacht: het is goed zo. Ik heb er absoluut vrede mee dat ik naar huis moest.” Want net als Tony, voelde ook Cilian geen chemie tussen haar en de Utrechtse dj.

“Als ik iets heb geleerd is dat wel dat je geen verwachtingen moet hebben. Toch had ik verwacht dat er wel een beetje een vonk tussen mij en Tony zou zijn, maar die was er niet. Het is natuurlijk ook een gevoelskwestie en zoiets kun je niet sturen. Op papier zouden we een match kunnen zijn, maar het vonkje was er niet en dan houdt het op. Ik kreeg geen kriebels van hem.”

Hoewel de vonk tussen Cilian en Tony niet oversprong, kijkt Cilian met warme gevoelens terug op het avontuur. “Het was heel intens, maar ook erg leuk”, vindt ze. Ook de band die ze met de andere meiden opbouwde koestert ze. “Ik dacht eerst: o jee, waar kom ik terecht? Straks zit ik in een huis vol bimbo’s, maar we zaten allemaal in hetzelfde schuitje. We begrepen elkaar goed en leefden met elkaar mee. Ik had het met de meiden niet beter kunnen treffen en heb er een paar mooie vriendschappen aan over gehouden!”

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook