Olcay Gulsen deelt ‘ongemakkelijke pose’ in bikini

De presentatrice laat zien dat een perfecte bikinifoto niet altijd over rozen gaat.

Lees ook

Olcay Gulsen heeft een moeilijk jaar achter de rug met de ziekte van haar lover Ruud de Wild. Hoog tijd dus voor een welverdiende zonvakantie. Enne, daar hoort natuurlijk een kiekje in bikini bij. Al is dat niet altijd even comfortabel, zo laat Olcay zien op Instagram…

Bikinifoto

Het is inmiddels ruim een halfjaar geleden dat Ruud te horen kreeg dat hij darmkanker had. Olcay steunde haar vriend every step of the way. Elk ziekenhuisbezoek, elke operatie en ook tijdens zijn lange herstelperiode is ze zijn steun en toeverlaat. Na zo'n lange periode van stress en zorgen was het dan ook hoog tijd om de zon eens op te zoeken voor wat ontspanning. Op Instagram deelt ze een foto van een vrolijk bikinikiekje.

“Lachen als een boer met kiespijn“, schrijft Olcay onder de foto. Te zien is hoe de beauty schittert in een prachtige witte bikini. “Staat die bikinifoto erop? Dan kan ik stoppen met deze ongemakkelijke pose en gewoon weer ademhalen”, grapt ze.

Gewoon ademen

Ongemakkelijke pose of niet, Olcays volgers zijn behoorlijk onder de indruk van de bikinifoto. Het regent dan ook hartoogjes en vlammetjes in de comments. “Je bent prachtig”, “Prachtig mens ben je” en “Gorgeous, alles staat jou goed”, klinkt het onder de foto. “Ik kan in iedere ongemakkelijke pose gaan zitten, maar dan zie ik er echt niet zo uit”, schrijft iemand.

Enkele volgers hebben ook nog wat mooie woorden voor Olcay: “Loslaten dat idee dat jij je adem moet inhouden voor een perfecte foto. Perfectie zit in houden van jezelf. Je bent altijd mooi vanbinnen en prachtig van buiten.” Een ander schrijft: “Gewoon ademen, lieverd. We hebben allemaal randjes, buikjes, vetjes. Overigens ben je hoe dan ook stunning.” Enne, daar zijn wij het helemaal mee ens!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook