Love Islands Yasmin over daten met Justin: ‘We hebben het heel fijn samen’

De twee zijn in Nederland flink aan het daten geslagen.

Toen de mannen in Love Island vertrokken naar Casa Amor, mochten de ladies kennis maken met vijf nieuwe bombshells. Het oog van Yasmin viel op de mysterieuze Justin, maar ze bleef trouw aan haar koppelpartner Joey. Eenmaal in Nederland zochten Yasmin en Justin elkaar weer op en dat bleek opnieuw héél gezellig.

Veel aan het daten

In gesprek met RUMAG doet Yasmin een boekje open over haar huidige liefdesleven. Op de vraag of zij en Justin elkaar in Nederland nog hebben gezien of gesproken, heeft de Islander een exciting antwoord. “Tussen mij en Justin gaat het heel goed. We hebben het heel fijn samen en hebben elkaar in de afgelopen tijd vaak gezien”, begint ze.

De Islander begint meteen te glimlachen en lijkt behoorlijk in love op de knappe Justin. Of Yasmin al verliefd is? “Dat hou ik voor mezelf”, zegt ze geheimzinnig.

Joey

Toen Yasmin besloot om trouw te blijven aan haar koppelpartner Joey, moest Justin de villa verlaten. En dat is iets waar Yasmin achteraf best wel spijt van heeft gehad, aangezien Joey met een andere dame terugkwam uit Casa Amor.

Inmiddels ziet ze ook duidelijk in dat zij en Joey eigenlijk helemaal geen goede match waren. “Joey en ik hebben twee verschillende levens, dus we passen gewoon niet bij elkaar.”

Beeld: Videoland | Video: RUMAG

Laatste nieuws