Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó gaat het nu tussen Love Islands Joey en Luna

Zijn de lovebirds nog steeds happy together?

Joey en Luna

Joey en Luna moesten helaas nog vóór de grande finale de Love Island-villa verlaten. Echter betekende dat niet dat het meteen finito was tussen de twee. Sterker nog, het gaat juist heel goed tussen de Islanders. Grazia besloot polshoogte te nemen.

Casa Amor

Ieder jaar zorgt Casa Amor voor behoorlijk wat opschudding in Love Island. Ook dit jaar gebeurde er weer genoeg om over na te praten, want onder andere Joey nam iemand (Luna, red.) mee naar de villa. Zijn keuze om voor Luna te gaan, ging ten koste van Yasmin, met wie hij de eerste paar weken samen was.

"Het voelt voor mij alsof Love Island uit twee delen bestond. Ik ben natuurlijk eerst een tijd met Yasmin geweest en dat was ook heel leuk. Ik heb vriendschappen voor het leven gemaakt", legt Joey uit. "Toen gingen we naar Casa Amor, waar ik Luna ontmoette. Vanaf toen begon het tweede deel van mijn avontuur en ging het eigenlijk allemaal vanzelf. Ik heb ook nooit het gevoel gehad dat er iets van een druk op zat. Ik had het me niet beter kunnen wensen", aldus Joey.

Relatie

Dat ze het niet tot de finale hebben geschopt maakte het stel dan ook niets uit. "We hadden elkaar al gevonden en hebben het heel leuk gehad. En we gingen met z'n tweeën naar huis", legt Joey uit. "Dus dat maakte het iets minder erg", vult Luna aan. De twee zijn sinds hun vertrek dan ook iedere dag samen geweest.

Maarre, betekent dit dan ook dat het helemaal official is tussen de lovebirds? “Ja, we zijn gewoon samen”, vertelt Joey zonder twijfel. “Ik zou niet meer met iemand anders gaan." Luna is het daarmee eens. “Ja ,we doen gewoon veel leuke dingen samen en we kijken wel hoe het verder gaat. Tot nu toe is alles super leuk”, aldus de blondine. Lief!

Showbizz
  • Love Island