Khloé Kardashian en Kylie Jenner openhartig over relatie met Jordyn Woods

De dames doen een boekje open over de situatie met hun voormalige vriendin.

Lees ook

De seizoensfinale van Keeping Up with the Kardashians blijft de gemoederen bezighouden. Zo sprak Kim Kardashian in part 1 openhartig over waarom haar huwelijk met Kanye West is stukgelopen. Deel één van de reünie-aflevering The Final Curtain zit wederom vol onthullingen. Zo klappen Khloé Kardashian en Kylie Jenner uit de school over hun voormalige vriendschap met Jordyn Woods.

Kus Tristan Thompson

Even een kleine recap: Jordyn Woods is de voormalig bff van Kylie. Ze zette haar vriendschap met de Jenner-telg echter op het spel toen ze met Tristan Thompson zoende – inderdaad, de partner van Khloé. Door dit voorval boterde het niet bepaald meer tussen Jordyn en de Kardashian-familie. Ook deed het niet veel goeds voor de relatie van Khloé en Tristan.

Enfin, in The Final Curtain komt de gehele familie bij elkaar om terug te blikken op de seizoenen. Host Andy Cohen vroeg de familie het hemd van het lijf en vroeg Khloé en Kylie dan ook naar Jordyn.

Geen wrok

Inmiddels heeft Khloé Tristan vergeven, maar hoe zit het met Jordyn? “Ik koester geen wrok jegens Jordyn”, verklaart de realityster. “Mensen maken fouten. Ze leven verder en leren hiervan. Ik heb beide partijen vergeven. Waarom zou ik alleen Tristan vergeven en Jordyn niet? Dat klinkt stompzinnig.”

Khloé geeft later wel toe dat zij en Jordyn geen contact meer hebben. Zo deelt de realityster dat Jordyn nooit persoonlijk haar excuses heeft aangeboden.

Kylie en Jordyn

“Toen we bevriend waren, had ik nooit gedacht dat we op een dag geen vrienden meer zouden zijn”, voegt Kylie eraan toe. “Ze heeft mijn familie iets aangedaan. Het voelde toen alsof ze mij ook iets had aangedaan.”

Khloé geeft vervolgens aan dat ze Kylie niet tegenhoudt als ze in de toekomst weer contact zoekt met Jordyn. Kim denkt daar echter ander over. De realityster zegt dat het anders is om Tristan te vergeven, omdat Khloé en hij samen een dochter hebben. “Tristan is familie. Er is een kind bij betrokken, dus we moeten altijd met elkaar door één deur kunnen. Als er geen kind bij betrokken is, geldt dat niet.” Duidelijk!

Bron: Cosmopolitan USA | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook