Jaimie Vaes doet boekje open over relatieproblemen met Lil’ Kleine

Volgens de presentatrice zouden ze allebei wel wat beter mogen communiceren.

Lees ook

Jaimie Vaes en Lil' Kleine liggen nog altijd onder een vergrootglas na het veelbesproken incident dat vorige maand plaatsvond op Ibiza. Dat haar relatie niet alleen over rozen gaat, deelt Jaimie in de nieuwe podcast van LINDA.Meiden.

Let wel: de podcast werd opgenomen voor het incident op Ibiza plaatsvond.

Communicatie

Goede communicatie is volgens Jaimie een van de allerbelangrijkste dingen in een relatie. “Ik heb geleerd dat communiceren een key punt is naarmate je meerdere relaties hebt gehad en hoe je dat toepast.”

De presentatrice geeft vervolgens toe dat zij en Lil' Kleine daar beter in zouden moeten worden. “Daar ben ik niet altijd even goed in. Mijn partner ook niet. Maar ik merk wel als ik daar steekjes laat vallen dat problemen vaak groter worden. Ik merk dat ikzelf dan gefrustreerder word en ik mijn partner gefrustreerder maak.”

“Terwijl als ik me beter uit en ik communicatief beter uit de voeten kom dat gewoon zoveel scheelt.”

Intimiteit

Ook intimiteit is belangrijk in een relatie. Jaimie deelt dat ze ook met haar partner communiceert over de activiteiten tussen de lakens.

“Het is bij ons geen taboe. Als moeder kom je soms een beetje in een sleur met moederschap, werk. Dan ga ik eerlijk zijn, dan is de zin niet meer hetzelfde als daarvoor. Dat verandert gewoon. Maar ik zei ook: als je niet zo goed was, was ik weg geweest.” Hmmm…

Beluister de gehele MEIDEN de Podcast *HIER*

Bron: LINDA, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook