De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan powervrouw Jennifer Lopez siert de cover.

Lees ook

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Jennifer Lopez siert de cover.

Deze week

*Het lijkt dik aan tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck. Stapt zij weer halsoverkop in een nieuwe romance, of zit er meer in hun hervonden liefde en is Bennifer dit keer een blijvertje?
*Onze favoriete bingewatch-serie is terug! Het tweede seizoen van The Hills: New Beginnings is vanaf 20 juni te zien op MTV. Grazia sprak met de sterren van de realityshow: Heidi en Spencer Pratt, oftewel Speidi.
*To tie-dye for! De trend van de nineties is terug. Of je nu op de catwalk of de stranden en terrassen kijkt, overal zie je tie-dye. Van je zomerjurk tot je sokken, voor deze look geldt: hoe gekleurder hoe beter.
*Op 3 juli wordt Fajah Lourens veertig en dat viert ze met een nieuw boek: Faya Forty & Fit. Wij spraken met de onderneemster over ouder worden gelukkig zijn én haar nieuwe liefde. ‘We kennen elkaar van Circle’.
*Het langverwachte vijfde seizoen van The Bold Type is nu te zien op Videoland. Grazia zoomde met de hoofdrolspeelsters Katie Stevens (Jane), Meghann Fahy (Sutton) en Aisha Dee (Kat) over dit laatste seizoen én hun hechte vriendschap.
*Tony Junior is de nieuwe Bachelor! Vanaf 24 juni kunnen we zijn zoektocht naar ware liefde volgen bij Videoland. Wij zijn heel benieuwd: wat zoekt hij in een vrouw en wat heeft hij zelf te bieden?
*Het Barbie-gehalte rondom de kleur roze is al lang verleden tijd. Met blozende wangen, glossy roze lippen en een dieproze shimmer op je ogen kom je fris voor de dag!
*Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia’s horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Jennifer Lopez op de cover van Grazia

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws

Zie ook