Zien: de eerste beelden van De Bachelor met Tony Junior

Oeh la la...

Lees ook

Heb jij je donderdagavond al vrij gemaakt? Geloof ons: dat wil je doen. De Bachelor met niemand minder dan Tony Junior gaat namelijk morgen van start op Videoland. Enne, de eerste beelden beloven al héél veel goeds.

Eerste beelden

In De Bachelor strijden twintig prachtige vrouwen om het hart van vrijgezel Tony Junior. Enne, ze halen flink wat uit de kast om indruk te maken op de knappe dj. Van stunning outfits tot bijzondere cadeaus. Zo ook Jolijn, is te zien in een fragment dat Videoland op Instagram deelt. “Toen ik hem zag, toen ik echt voor 'm stond… Toen was er al een beetje vuur”, vertelt de blondine. “Echt streng oogcontact en echt wel een beetje die sprankel, wat je eigenlijk wel wil, wat je zoekt. Die was er zeker.” Jolijn is niet met lege handen naar Kroatië afgereisd. Ze heeft namelijk – jawel – een ruggenkrabber voor Tony meegenomen. Met een heel mysterieuze boodschap: “Dit is voor de dagen dat ik er niet bij ben.” Oeh la la!

Het cadeau én de stunning dame van wie hij het kreeg leken bij Tony wel in de smaak te vallen. “Ik vond Jolijn een soort mysterieus. En heel knap. Goed lichaam. Die heb ik wel hoog zitten”, horen we hem zeggen in het fragment.

First impression roos

Ook single lady Femke deelt een fragment van de eerste aflevering op Instagram. Daarin is te zien dat Tony een heuse first impression roos mag uitdelen aan de dame die het meeste indruk op hem heeft gemaakt. Host Rick Brandsteder legt uit wat deze roos precies inhoudt. “Deze dame krijgt meteen een één-op-één-date met Tony én zij is met deze roos ervan verzekerd dat ze tijdens de eerste rozenceremonie niet naar huis hoeft”, vertelt hij. “Er staat dus veel op het spel dames.” Wie deze belangrijke roos krijgt? Daarvoor zullen we helaas tot morgenavond geduld moeten hebben!

Grootste afknapper

Maarre, waarmee maak je precies indruk op Tony en wat zoekt-ie in een meisje? Vraag je het zijn vader of zijn beste vriendin, dan moet-ie op zoek naar zijn tegenpool. Een rustig meisje, niet te gek. “Ik ben het daar wel een beetje mee eens”, liet Tony onlangs weten aan Grazia. “Ik noem mezelf weleens een plus. Ik ben best druk en heb een chaotisch leven. Als je dan iemand daarbij zet die ook een plus is, dan kun je misschien wel te veel vuurwerk hebben.” Aan de andere kant is een te rustig iemand ook weer geen goede match, zo vertelt de dj. “Ik heb wel iemand nodig die een beetje voor zichzelf kan opkomen en die tegengas kan geven. Het moet gewoon een balans zijn die je met iemand hebt.”

Tegelijkertijd weet Tony wel heel goed wat hij niét wil in een vrouw. “Ik vind het een no-go als iemand heel erg materialistisch is. Iemand die alleen maar bezig is met spullen en leeft voor likes op Instagram”, aldus de Bachelor. “Of overmatig drugsgebruik of als iemand drie keer in de week helemaal wasted wil gaan in de club, dat vind ik ook een afknapper. Dan sta je gewoon net wat anders in het leven dan dat ik sta.”

“Ik hou veel meer van iemand die ervaring en ontwikkeling belangrijk vindt, die banden wil scheppen met mensen”, gaat de knappe dj verder. “Veel meer dan van iemand die alleen maar met hair extensions bezig is.” Aha!

Bron: Videoland | Beeld: Tom Cornelissen | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook