De Bachelor Tony Junior verklapt: ‘Er waren meer dan vijf vrouwen waar ik erg van gecharmeerd was’

Oeh la la...

Lees ook

Na lang wachten kunnen we eindelijk zien hoe Tony Junior op zoek gaat naar de ware liefde in De Bachelor. In de eerste aflevering ontmoeten we de twintig prachtige vrouwen die alles op alles zetten om het hart van de knappe dj te veroveren. Met hun hoge hakken, glitterjurken en zelfs cadeaus maakten ze behoorlijk wat indruk op Tony. “Ik was een gelukkig man op de rode loper”, vertelt hij aan Grazia.

Blond haar, blauwe ogen, dikke billen

In de eerste aflevering hebben we de twintig vrijgezelle ladies stuk voor stuk een beetje leren kennen. Wat gelijk opviel, was dat er behoorlijk wat verschillende types de rode loper opfleurden. “Ik heb van tevoren natuurlijk lange gesprekken gehad over wat ik belangrijk vind aan een vrouw. Natuurlijk heel veel over het innerlijk, hoe iemand in het leven staat, maar ook over het uiterlijk”, vertelt Tony als we met hem bellen. “Je kunt wel zien dat ik niet heb gezegd van: 'Doe maar iemand met blonde haren, krullen, blauwe ogen en dikke billen.'”

Enne, dat heeft een reden. “Ik wil mezelf echt niet te veel beperken in een bepaald uiterlijk, maar wel gewoon verder kijken dan dat”, aldus Tony. “Bij Gaby [Blaaser, red.] zag je bijvoorbeeld best wel een type, en bij mij zie je dat niet. Maar het is gewoon: ik heb geen type. Dat kan ik ook niet uitleggen. Ik heb meer een type voor hoe iemand is, niet voor het uiterlijk.”

Een gelukkig man

Hoewel Tony dus niet een bepaald type heeft, was de verschijning van de single vrouwen wel het eerste waar de dj tijdens de eerste ontmoeting naar keek. “Natuurlijk kijk je eerst naar het uiterlijk. Maar daarna komt iemand over de rode loper naar je toe. Dan heb je het loopje. Wat straalt iemand uit? Wat voor gevoel krijg je als je tegenover elkaar staat? Als je elkaars wang aanraakt met een kus? Hoe geeft iemand je een hand? Wat zegt iemand? Op dat moment zijn er al een heleboel dingen die voor mij duidelijk worden”, zo vertelt de begeerlijke vrijgezel.

Behoorlijk wat flirterige, spontane en soms ietwat awkward ontmoetingen verder, heeft Tony nog steeds een enorme glimlach op zijn gezicht. Welke vrouwen gelijk zijn aandacht trokken? “De aflevering spreekt voor zich”, laat de dj mysterieus weten. “Het was wel duidelijk dat ik een heel gelukkig man was op de rode loper. Er waren meer dan vijf vrouwen waar ik erg van gecharmeerd was”, verklapt-ie. “En dan hebben we het over het rodelopermoment, de rest ga je zien.” Hmmm…

Cadeaus

De vrijgezelle dames hebben in ieder geval flink hun best gedaan om indruk te maken op de begeerlijke dj. Zo werden er behoorlijk wat cadeautjes uitgedeeld. Van een mixtape tot een persoonlijke sleutelhanger en van een boek tot een ruggenkrabber, er kwam van alles voorbij. “Ik vond de ruggenkrabber wel erg grappig”, verklapt Tony. “Er zat een soort sexy vibe aan dat cadeau. Zo van: 'Ja, voor als ik er niet ben.' Dat vond ik wel leuk.”

“O ja, en ik kreeg een boekje over het verzorgen van planten”, gaat Tony verder. “Dat was iemand die mijn livestream had bekeken. Dus toen had ik zoiets van: 'Oh, iemand heeft dat gezien.' Dat vond ik wel heel leuk.” Hoe het inmiddels met zijn planten gaat? “Met sommige niet goed. Sommige zijn inmiddels overleden”, moet Tony helaas melden. “Andere heb ik nog wel weten te redden. Maar het was niet helemaal mijn schuld, ik was een maand weg.” Aha!

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook