Zo ziet de vriendin van Georginio Wijnaldum eruit

Samen hebben ze ook nog eens twee prachtige kinderen.

Lees ook

Nu het EK-voetbal eindelijk is begonnen, hebben we genoeg mannelijk schoon om dagelijks naar te kijken. Denk aan Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Georginio Wijnaldum. Die laatste krijgt niet alleen de steun van 17 miljoen Nederlanders, maar ook van zijn prachtige vriendin én zijn kinderen.

Ex-vriendin

Georginio was jarenlang samen met zijn ex-vriendin Virginia Braaf. Zij waren highschool sweethearts: al sinds zijn twaalfde had de voetballer een relatie met haar. Samen kregen ze twee dochters: Ki-yeann (10) en Aysïa-Mae (6). Toen Georginio en Virginia uit elkaar gingen, liet de voetballer Nederland achter zich en vertrok hij naar Engeland, waar hij bij Newcastle United en Liverpool FC speelde.

Ook leerde hij in Engeland zijn huidige vriendin Mirella Pereira kennen, met wie hij inmiddels al zo'n vier jaar samen is. Samen hebben Georginio en Mirella twee prachtige zoons: Jacian (3) en Julián (1).

Designer items

Waar de Instagramfeed van Georginio vooral in het teken staat van voetbal, zien we op de Instagram van Mirella genoeg lieve kiekjes van haar kinderen, outfitfoto's en selfies voorbijkomen. Met geregeld foto's in Dubai en met dure designer items aan, kunnen we wel stellen dat de voetbalvrouw een heerlijk leventje leidt.

Benieuwd hoe de vriendin van Georginio eruitziet? Wij zetten een paar kiekjes van Mirella en hun kids op een rijtje.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook