Musthave: Zeeman komt met zomerse fancollectie

De winkelketen weet ons opnieuw te verrassen met een eigen kledinglijn.

Als we bij de Zeeman shoppen gaat dat meestal om basic items zoals een paar sokken of ondergoed. Maar tegenwoordig kun je bij de winkelketen voor veel meer terecht dan dat. Af en toe lanceert Zeeman namelijk haar eigen kledingcollectie en dit keer bestaat die weer uit leuke en trendy kledingstukken kunnen we je vertellen!

Fanshop artikelen

Iedere keer wanneer Zeeman met een speciale fancollectie kwam vlogen de items de winkel uit. Wie deze keer een item wil bemachtigen, zal er dus snel bij moeten zijn. Vanaf vandaag om 15:00 uur is de speciale collectie namelijk alleen online te verkrijgen.

Wat we kunnen verwachten van de collectie? Belgische YouTuber Bockie de Repper heeft de handen ineen geslagen met de winkelketen en dat heeft voor een geweldig resultaat gezorgd. Het thema van de collectie is 'the new rich en famous' en je ziet dit terug in een aantal gloednieuwe zomerse items.

Items

Van relaxte hoodies tot T-shirts en sokken en van een heuse tie-dye bikini tot aan een vissershoedje mét het logo van Zeeman. En als je dacht dat dat nog niet genoeg was, dan heb je het mis. Als kerst op de taart komt de winkelketen namelijk met een sweater waarop een QR-code staat die ook echt te scannen is. Geweldig toch?

De nieuwe zomerse fanshop artikelen zijn verkrijgbaar vanaf 0,99 euro tot 9,99 euro en exclusief online te bestellen in de webshop van Zeeman. Waar wacht je nog op? Bestellen maarrrr….

Een glimp uit de collectie
Een glimp uit de collectie
Een glimp uit de collectie

Beeld: Zeeman

Laatste nieuws