Ook déze tien vrouwen strijden om het hart van Tony Junior in De Bachelor

In totaal doen er 20(!) prachtige vrouwen mee aan het liefdesavontuur.

Lees ook

Vorige week konden we al kennismaken met de eerste tien vrouwen die gaan strijden om het hart van Tony Junior in De Bachelor. Vandaag maken we kennis met de andere tien vrouwen. Want jawel, er verschijnen in totaal twintig (!) prachtige ladies in het liefdesprogramma. Wij stellen ze aan je voor!

Amanda

Voor deze Leidse master criminologie studente is het duidelijk: Tony is haar match omdat ze allebei ambitieus zijn, maar zichzelf niet té serieus nemen. Amanda is een gezellige flapuit en in een groep is ze vaak de gangmaker.

Amanda

Desi

Desi heeft als vluchteling een heftige tijd meegemaakt, maar heeft geleerd om hier een positieve draai aan te geven. Ze werkt bij een Amsterdams reclamebureau, is een feestbeest én familiemens. Ze is eraan toe om te settelen en hoopt dit met Tony te doen.

Desi

Estelle

Estelle is een stoere dame die niet zomaar aan de kant gaat voor iemand. Dit komt goed van pas in haar werk als beveiliger op Schiphol. Ze is de enige Utrechtse uit de groep; heeft ze daarmee een streepje voor bij Tony? Hij is in elk geval helemaal haar type.

Estelle

Esther

De Groningse Esther onderneemt al zeven jaar en heeft inmiddels 50 verkooppunten voor haar eigen kledinglijn. Daarnaast maakt ze ook custom design. Met haar creativiteit, ondernemersdrift én wellicht Tony aan haar zijde hoopt ze de wereld te veroveren.

Esther

Jolijn

De van oorsprong Enschedese Jolijn is na een tijd in Kaapstad gewoond te hebben, inmiddels in Amsterdam neergestreken voor haar opleiding event management. Daarnaast werkt ze achter de bar én als personal trainer. Tony’s positiviteit, sportiviteit en humor spreken haar aan.

Jolijn

Julia

De Amsterdamse Julia houdt van afwisseling en uitdaging: ze heeft twee studies afgerond en is werkzaam als freelancer in de evenementenbranche en momenteel bij de GGD. Ze wordt niet snel verliefd; weet Tony daar verandering in te brengen?

Julia

Rozemarie

De Nijmeegse Rozemarie werkt als verpleegkundige, heeft een passie voor rockmuziek en drumt in een band met haar vriendinnen. Ze is erg doelgericht en houdt van zekerheid. Kan zij de stabiliteit bieden die Tony zoekt in een relatie?

Rozemarie

Sara

De altijd positieve Sara stond op het punt een horeca-onderneming te openen toen de coronacrisis uitbrak. Ze is toen met haar moeder een meubelzaak gestart. Sara heeft een relatie van acht jaar achter de rug en weet dus precies wat ze wil: eerlijkheid en romantiek. Vindt ze dit bij Tony?

Sara

Sarai

De Amersfoortse Sarai was vroeger wat verlegen, maar dankzij haar modellenwerk heeft ze dit aan de kant weten te zetten. Naast haar werk, studeert ze aan het AMFI. Sarai en Tony zouden een match kunnen zijn omdat ze beiden houden van een dolletje en loyaliteit belangrijk vinden.

Sarai

Serena

Serena woont in Tiel, waar haar paard ook op stal staat en werkt voor het familiebedrijf. Ze houdt van fitness en kickboksen, maar nog belangrijker: tatoeages. Haar armen zijn al volledig gevuld en nu is ze bezig met haar benen. Kan Tony meedenken over deze invulling?

Serena

Beeld: RTL (fotograaf: Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook