Love Islands Rosa over de liefde: ‘Ik heb al een aantal DM’s van mannen binnengekregen’

Zal er binnenkort dan een leuke man op haar pad komen?

Lees ook

Ze vond dan niet de liefde tijdens haar deelname aan Love Island, maar dat betekent niet dat Rosa bij de pakken neer gaat zitten. Aan Grazia vertelt de Islander dat ze zeker nog openstaat voor de liefde en dat ze zelfs al wat dateverzoeken kreeg via Instagram.

Berichtjes

Sinds Rosa terug is op Hollandse bodem krijgt ze veel berichten van Love Island-fans. Enne, ze krijgt niet alleen berichten met dat het zo jammer is dat ze niet meer in de villa zit. “Nou, ik heb ook al een aantal verzoekjes van mannen binnengekregen”, lacht Rosa.

“Maar ik wil eerst even bijkomen en alle afleveringen terugzien. Dus ik ben er nog niet echt aan toegekomen om naar die berichten te kijken.”

Op date?

Rosa geeft aan dat ze zeker naar de berichten van de mannen gaat kijken, maar dat ze eerst nog even rustig aan doet. “Tuurlijk sta ik open voor de liefde. Het is voor mij op Love Island dan niet gelukt, maar wie weet lukt het hier wel in Nederland.”

“Mijn vriendin, die mijn Instagramaccount beheerde in de tijd dat ik op Love Island zat, heeft wel een paar screenshots gemaakt van leuke verzoeken. Ze zei dan: ‘Hij is leuk voor je!’ Ik ga daar nog wel naar kijken, maar voor nu doe ik het nog even rustig aan.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook