Geweldig: déze drijfbare wijnglazen zijn alles wat je wil deze zomer

Ideaal!

Lees ook

Met dit lekkere weer brengen wij het liefst zoveel mogelijk tijd door met een koel wijntje in onze hand en onze voetjes in het water. Wie vaak in het (zwem)bad dobbert zal hoogstwaarschijnlijk struggelen met het vinden van de juiste positie om van je wijn te kunnen nippen. Say no more, want met deze drijfbare wijnglazen zijn alle struggles verleden tijd!

Wat een uitvinding!

Ja, dat lees je goed! Er bestaan nu drijfbare wijnglazen, die je dus gewoon kan meenemen in het water. The Beach Glass Company wint als het aan ons ligt dé prijs voor de beste uitvinding van het jaar, want het bedrijf komt met een wel heel praktisch product.

Deze herbruikbare wijnglazen komen in allerlei kleuren en blijven dus ook nog eens drijven. Ze zijn dus niet alleen ideaal voor in het zwembad tijdens deze tropische zomerhitte, maar kunnen ook prima worden gebruikt in een warm ligbad.

Allerlei soorten en maten

De drijvende wijnglazen zijn er in twee verschillende vormen en komen in maar liefst twaalf verschillende kleuren. Ze kosten zo'n 8,85 euro per stuk. Dus hup, waar wacht je nog op! Bikini aan, voetjes in het water en borrelen maar!

De glazen zijn via deze website te bestellen.

Bron: Tagmag | Beeld: Unsplash, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook