Oeps! Kim Kardashian opnieuw betrapt op Photoshop-fail

De Kardashian-telg lijkt opnieuw Photoshop te hebben gebruikt.

Lees ook

Het is geen surprise dat beroemdheden zo nu en dan gebruik maken van Photoshop. Ook de KarJenners zijn er niet vies van om hier en daar wat aan het plaatje te knutselen. Toch gaat het ook weleens fout en is Kim Kardashian weer betrapt op een Photoshop-fail.

Reclame

Deze keer gaat het niet om een specifieke foto van de Kardashian-telg, maar om een reclame van haar beautymerk Skims. Het merk Skims zet zich in voor inclusiviteit en body positivity en daarom hadden fans niet verwacht hier een Photoshop-fail terug te vinden. Kim is het onderwerp van de dag op social media en TikTokkers spreken massaal hun ongenoegen uit.

De fail zou zijn dat Kims vinger in een wel heel gekke hoek staat, als ze met haar hand langs haar heup naar boven aait. “Het is niet alleen haar vinger, het zijn ook haar heupen”, merkt iemand op. “Kim K’s Magic Finger is Magical“, schrijft een ander weer. Fans balen duidelijk van de reclame. “Het moet echt vermoeiend zijn om dat vol te houden. Zo verdrietig dat ze deze problemen met het lichaam creëren en er daarna over zeuren.” Aii…

Affaire

Kim is de laatste tijd volop in het nieuws vanwege haar vermeende affaire met Kourtney's vlam, Travis Barker. Sinds deze vermeende affaire tussen Kim en Travis aan het licht kwam, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Reden genoeg voor Kim om eens duidelijk te maken hoe het nu echt zit.

Tijdens een Q&A op haar Instagram Stories reageert de realityster op de vraag of ze inderdaad iets met de drummer heeft gehad. “NEE”, reageert Kim hierop. “Dit verhaal is niet waar. We zijn al jaren vrienden en ik ben ontzettend happy voor hem en Kourtney.” Dat is duidelijk!

@alexkelly2014

Who approved of this editing???#kardashian #photoshopfail #kim #skims #editingfail #kimk #kimkardashian #onceyouseeityoucantunseeit

♬ original sound – Alex Kelly

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook