Kijktip: Grey’s Anatomy spin-off Station 19

Fan van Grey's Anatomy? Dan is deze serie wat voor jou!

Lees ook

Het leven van de dokters in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle gaat niet altijd over rozen. In de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy hebben de karakters meermaals te maken met stukgelopen relaties en zenuwslopende, dramatische operaties. Krijg jij ook niet genoeg van al deze drama? Dan vind je deze serie vast ook leuk.

Achttien seizoenen

Grey’s Anatomy is al jaren ontzettend populair. De soap draait al zeventien seizoenen mee en onlangs werden de eerste terugkerende acteurs voor het achttiende seizoen al bekendgemaakt. Helaas werd onlangs bekendgemaakt dat de serie begin juli van Videoland wordt gehaald. Extra zuur: in Nederland hebben we nog niet eens van seizoen zeventien kunnen genieten. Too bad, right?

Station 19

Grazia comes to the rescue, want voor iedereen die van Grey's Anatomy houdt hebben we een nieuwe serie gevonden om te bingewatchen. De serie Station 19 is namelijk een spin-off van Grey's en bevat hetzelfde dosis drama en spanning. Station 19 bestaat al sinds 2018 en gaat over het leven van een aantal brandweermannen- en vrouwen in Seattle. Zeg maar hallo tegen knappe brandweermannen! Waarom komen we hier nu pas achter?

Link

Al een link gelegd naar waarom het een spin-off zou kunnen zijn? Dr. Ben Warren is brandweerman geworden, nadat hij het ziekenhuis heeft verlaten en hij is dan ook veel te zien in de serie. Sterker nog, we leren hem beter kennen en krijgen een inkijkje in het leven van hem en Miranda Bailey.

Naast Ben is er nog een ster uit Grey's Anatomy te zien in Station 19. Niemand minder dan Carina Deluca ga je ook terugzien. Zij heeft een relatie met het hoofd van het brandweerteam, Maya Bishop. En we kunnen alvast verklappen dat er verder in de serie nog veel meer oude bekenden te zien zullen zijn! Station 19 is te zien op Amazon Prime Video. Bingewatch-tijd!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Grey’s Anatomy. Station 19, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook