Roxeanne Hazes heeft strijdbijl met halfzus begraven: ‘We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien’

'Ik vond dat het maar eens moest gebeuren', aldus Roxeanne.

Lees ook

Er heeft weer een verzoening plaatsgevonden binnen de familie Hazes. Roxeanne Hazes heeft na jaren haar halfzus Nathalie weer gezien. De zussen hebben elkaar sinds de crematie van hun gezamenlijke vader niet meer gezien of gesproken. De twee hebben inmiddels de strijdbijl begraven en dat voelde volgens Rox 'meteen weer goed en vertrouwd'.

Verhoudingen

Dat de verhoudingen binnen de Hazes-familie niet altijd even goed zijn, is geen groot geheim. Zo kan Roxeanne nog steeds niet door een deur met haar moeder, Rachel Hazes. Ook met haar halfzus Nathalie, de oudste dochter van André Hazes, had de zangeres jarenlang geen contact. Zij deed jarenlang pogingen tot verzoening, maar daar ging Roxeanne niet op in. Tot nu!

Verzoening

Dat Nathalie door de jaren heen meerdere keren heeft geprobeerd om weer contact te krijgen is niet voor niets geweest, want inmiddels zijn de zussen weer herenigd. “Ik ben blij dat ze het heeft volgehouden”, vertelt Roxeanne aan Privé. “Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd. Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien en gesproken. De laatste keer was bij de crematie van onze vader.”

Hoewel de eerste ontmoeting voor veel zenuwen zorgde, heeft het dit keer goed uitgepakt. Rox onthult namelijk dat de zussen de strijdbijl hebben begraven. “In het begin van het gesprek voelde het spannend en was ik best wel nerveus. Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest.”

Vertrouwd

“Het is fijn om ook vanuit haar perspectief verhalen over papa te horen”, gaat Roxeanne verder. “We hebben heerlijk in het zonnetje gesproken over Fender. Maar ook over haar zoon, Duncan, die alweer een grote jongen is.” Ze hebben elkaar dan wel zeventien jaar niet gezien, de sister love was nog niet verwaterd. “Het voelde meteen goed en vertrouwd.”

En dat vertrouwde gevoel is wederzijds, laat Nathalie weten aan het blad. “Je kunt je wel voorstellen hoe gelukkig ik ben dat we elkaar weer spreken. Ik heb mezelf de afgelopen jaren bewust uit de media gehouden, maar ik heb ondertussen wel mijn best gedaan om contact te krijgen met mijn halfbroer- en zus. Dat dit nu is gelukt met Rox, is meer dan geweldig. We gaan het uitbouwen tot iets moois.”

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook