Davina Michelle over meedoen aan het songfestival

Zien we de zangeres volgend jaar terug op het liedjesfestijn?

Tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival blies Davina Michelle vriend en vijand omver met haar geweldige interval-act. Al snel klonk het fantastische idee om de zangeres volgend jaar Nederland te laten vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. Maarre, ziet ze dit zelf ook zitten?

Liedjesfestijn

Tijdens de eerste halve finale van het Songfestival mocht Davina de interval-act verzorgen. Daarin bracht ze het nummer Sweet Water, dat speciaal hiervoor geschreven is, ten gehore. Het resultaat? Een spectaculair optreden met dansers, vuurwerk en prachtige beelden op het enorme led scherm. “Ik ben enorm trots op het podium dat ik daar heb gekregen”, vertelt de zangeres aan Shownieuws. “Dat ik daar mocht spelen, zingen en een eigen nummer mocht maken.”

Met haar gouden keeltje en indrukwekkende optreden zouden veel kijkers haar dan ook graag volgend jaar terugzien op het liedjesfestijn, maar dan als inzending voor ons land. Of Davina dit zelf ook ziet zitten, daar is ze duidelijk over. “Laat ik het zo zeggen dat mijn team en ik met z'n allen zoiets hebben van: het moment is er misschien gewoon nog niet. Ik zeg nooit nooit, maar ik heb nu niet het gevoel dat dit het moment is om het te doen.”

In de toekomst

Ai, dat klinkt helaas niet veelbelovend. Maar zou Davina ook echt ‘nee’ zeggen als ze dit jaar gevraagd wordt? “Dan zou ik voor dit jaar wel om tafel willen, maar ik denk dat we ‘m overslaan”, besluit de zangeres. De kans dat we haar volgend jaar in Italië op het podium zien staan, is dus erg klein. Maar wellicht in de toekomst wel! En als we de kijkers thuis mogen geloven zal het Songfestival dan een jaar later weer in ons land plaatsvinden, want velen zijn ervan overtuigd dat Davina zal winnen. To be continued…

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws