Bridget Maasland showt nieuwe lover op Instagram

De twee genieten samen van het heerlijke zonnetje.

Dat Bridget Maasland weer gelukkig is in de liefde, zal je niet ontgaan zijn. Laatst werd ze al met haar nieuwe lover op het terras gespot, maar nu deelt ze zelf een kiekje op Instagram.

Zomers kiekje

Het zonnetje schijnt en daar moeten we gebruik van maken, zo dacht Bridget ongetwijfeld. Het dak van de auto af en rijden maar. Op Instagram plaatst de presentatrice een foto van het zomerse tafereel. En hoewel ze er stunning uitziet, hebben wij enkel oog voor één ding. Of eh, iemand, moeten we eigenlijk zeggen. Want ja hoor: Bridget is totally in love en dat wil ze maar al te graag laten zien.

Op de foto zien we namelijk dat de blondine geniet van wat mannelijk gezelschap. Enne, wij kunnen wel raden van wie dat witte overhemd is: de 30-jarige Amsterdamse vastgoedadviseur Christian Henry.

Prille liefde

In de podcast Bridget & Friends: chickchat onthulde de presentatrice al een heel klein beetje over haar nieuwe liefde. “Ik had een heel leuke date”, vertelt ze over haar tijd met Christian. Hiervoor ging Bridget een tijdje om met een Duitse man, maar ze vindt het nu “toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.” Ook laat ze weten dat ze deze keer niet iemand datet die volop in de schijnwerpers staat: “Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.”

Of het inmiddels met dit Instagram-kiekje ook helemaal official is tussen Bridget en Christian, is nog de vraag. Onlangs liet het management van de presentatrice weten dat de liefde nog pril is. “Ze zijn aan het daten. Er is nog geen sprake van een relatie”, klonk het statement een kleine twee weken geleden. Ook Christian zelf durfde het toen nog geen relatie te noemen, zo liet hij destijds weten aan Story: “Het management van Bridget heeft er al het een en ander over gezegd, daar sluit ik mij bij aan. Ik wil het niet groter maken dan het nu is.”

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws