De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan powervrouw Nikkie Plessen siert de cover.

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Dua Lipa siert de cover.

Deze week

*Ze won afgelopen maand de belangrijkste BRIT Awards, die voor beste album en beste vrouwelijke soloartiest. Maar ook de rest van de wereld heeft Dua Lipa in haar zak. “Ik heb altijd gegrapt dat ik voor world domination.”
*Een beach body hebben we allemaal. Nu alleen nog even de perfecte bikini of het hotste badpak kiezen waarin jij je het fijnst voelt. Ga je voor animal print of toch liever voor de little black bikini?
*Maak je klaar voor een slutty summer. De hashtag #sluttysummer is trending en in Amerika spreken ze al van de komst van de whoring twenties. Kunnen wij hier ook een hete, losbandige zomer verwachten?
*We kunnen ein-de-lijk weer genieten van een gloednieuw seizoen Love Island. Holly Mae Brood neemt in dit seizoen de presentatieklus op zich, dus Grazia sprak met de presentatrice over een nieuw seizoen vol liefde en drama, maar ook over de liefdesles die het programma háár leerde.
*Born to win, Born to Lose heet het nieuwe album van Douwe Bob, waarop troost de rode draad is. Hij vond zijn inspiratie in liefde, vriendschap en verlies. “Mijn hart is de afgelopen jaren altijd wel een beetje gebroken geweest.”
*Huda Kattan is een van de grootste beauty-ondernemers ter wereld. Met haar nieuwe lijn GloWish wil ze dat vrouwen hun natuurlijke schoonheid meer omarmen. Huda vertelt over ondernemen, cosmetische ingrepen en leren houden van jezelf.
*We kunnen eindelijk weer wat meer ondernemen nu de coronaregels steeds meer versoepelen. Wij tippen je de leukste to do’s!
*Het is bijna zomer! En dat betekent dat we weer extra veel moeten smeren. Wat, wanneer en hoe? Wij leggen het je uit.
*Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia’s horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Dua Lipa op de cover van Grazia

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws