Holly Mae Brood blikt terug op vorig seizoen Love Island

De presentatrice onthult wat zij het meest shocking vond vorig seizoen.

Lees ook

Als je een beetje op ons lijkt, zit jij ook elke avond aan de buis gekluisterd als Love Island erop is. Hoewel we genieten van alle liefdesdrama, kijken wij toch elke keer weer uit naar de komst van presentatrice Holly Mae Brood. Samen met Grazia blikt ze terug op het vorige seizoen van het datingprogramma.

Echte stelletjes

“Het blijft natuurlijk heerlijk om dagelijks naar allemaal blije types te kijken die op een zonnige bestemming, deze keer Marbella, op zoek gaan naar ware liefde”, antwoordt Holly op de vraag waarom het nieuwe seizoen van Love Island de moeite waard is om te volgen. “Het zijn dit jaar weer allemaal heel leuke kandidaten. Het mooie van dit programma is dat ik ook geen idee heb wat er gaat gebeuren. Het is voor mij elke dag weer één grote verrassing.”

Holly blijft het bijzonder vinden om te zien dat er echt veel koppels uit Love Island voortkomen die nog altijd gelukkig zijn samen. “Terwijl veel mensen in het begin sceptisch waren: zouden ze nou écht verliefd worden?! Kijk alleen maar naar de winnaars van vorig seizoen: Mert en Joan, die zijn nog steeds happy“, vertelt de presentatrice. Ook Holly zelf had zo haar twijfels of dit wel een goede match zou zijn, verklapt ze. “Ik had in het begin niet verwacht dat het iets zou worden tussen die twee, omdat ze qua karakter best verschillen. Na een paar dagen was al duidelijk dat ik het goed mis had, haha!”

Meest shocking gebeurtenis

Holly draait nu natuurlijk al een tijdje mee in het Love Island-avontuur, dus ze heeft wel het een en ander meegemaakt. “Over het algemeen worden de kandidaten op het eiland sneller verliefd dan in het dagelijkse leven. Het kan alleen voorkomen dat de een heel snel verliefd wordt, terwijl er bij de ander niets gebeurt. En dat diegene er bij een herkoppeling met een ander vandoor gaat, en iemand dus alleen overblijft”, vertelt de presentatrice. “Dat vind ik altijd heel heftig.”

Enne, denk je aan een shocking gebeurtenis op Love Island, dan denk je natuurlijk aan Remco. “Hij besefte uiteindelijk dat hij heel gek was op een meisje dat hij voor het programma al had leren kennen. Dat zag niemand aankomen”, aldus Holly.

Benieuwd naar het hele interview met Holly Mae Brood? Je leest 't in de nieuwste Grazia. Morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Kim Buitenhuis) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook