Friends-fans lyrisch na zien langverwachte reünie-aflevering

De reünie-aflevering was zeker het wachten waard.

Lees ook

De langverwachte Friends-reünie werd gisteravond ein-de-lijk uitgezonden in Nederland. Fans van de hitserie zaten massaal voor de buis om de cast nog één keer bij elkaar te zien. Het lange wachten werd meer dan beloond, want op social media wordt er enthousiast gereageerd.

De aflevering

De echte diehard fans konden de reünie al eerder zien, via een kleine omweg bij HBO Max, maar gisteren werd het dan eindelijk officieel in Nederland uitgezonden. SBS6 had de eer om exclusief de langverwachte hereniging van de Friends-cast uit te zenden.

In Friends: the reunion kwamen de castleden na 17 jaar weer bij elkaar, om eenmalige terug te blikken op de periode waarin de serie over zes New Yorkse vrienden enorm populair was. Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry waren van de partij. Enne, ze waren te zien in de oorspronkelijk studio van de serie.

Reacties

De emoties bij fans van de show liepen hoog op na het zien van de aflevering. Op Twitter barst het van de reacties waarin kijkers hun hart luchten. “Echt bizar, ik moet janken om een paar imaginaire vrienden”, zo schrijft iemand. Een ander schrijft: “Ik ben hier dus heel blij van aan het worden. Wat een heerlijke serie was dit toch.”

Dat de reünie-aflevering een succes was, moge duidelijk zijn. Nu is de vraag natuurlijk of er nóg een aflevering komt, maar dat zit er helaas niet in volgens de hoofdrolspelers. “Dit maakt me aan het huilen, maar dit is de laatste keer dat we als groep op tv over de show zullen praten”, onthult Courteney Cox, die Monica speelde in de serie, aan het einde van de reünie. “We gaan dit niet over vijftien jaar nog een keer doen.” Sad!

Bron: Superguide | Beeld: Friends

Laatste nieuws

Zie ook