Hilarisch: Marieke Elsinga deelt dé tip om zes kilo lichter te lijken

Aha!

De wereldwijde pandemie, waar we nog steeds middenin zitten, heeft bij veel mensen voor wat extra coronakilo's gezorgd. Gelukkig kunnen we inmiddels weer naar de sportschool om weer back in shape te komen. Mocht je daar nu geen zin in hebben, dan heeft Marieke Elsinga nog een tip voor je zelfvertrouwen. Volgens de radio-dj kun je op déze manier binnen no time zes kilo lichter lijken.

Slaapkamergeheimen

Marieke schrijft iedere maand een column voor &C, het tijdschrift van Chantal Janzen, waarin ze ons meeneemt in haar drukke leventje. Deze keer staan haar slaapkamergeheimen centraal. Zo vertelt de presentatrice dat ze iedere ochtend, zodra ze wakker is, als eerste naar zichzelf kijkt in de spiegel. Dat is echter “geen cadeautje waar je op zit te wachten”, zegt ze zelf.

Het is niet haar uiterlijk waar ze moeite mee heeft in de ochtend. De radio-dj onthult dat ze het liefst slaapt in een comfortabele slip. “Er zijn nachten dat ik in mijn string slaap, maar die zijn zeldzaam: waarom zou je jezelf nóg eens acht uur kwellen als het niet hoeft?” Marieke heeft haar nachtelijke ondergoed zelf de naam 'slaapslip' gegeven. Enne, dat is volgens de presentatrice niet bepaald een sexy variant. “Ik heb er meerdere, maar mijn favoriet is van een onbestemde roze-rode kleur en lubbert”, geeft ze toe. “Ik sluit niet uit dat ik ‘m al sinds mijn studententijd heb.”

Slip-slide-methode

Het mag dan wel niet charmant zijn, lekker zit het wel. Hoe dan ook, de presentatrice bekijkt dus iedere ochtend in de spiegel haar naakte lichaam mét slaapslip. Aangezien Marieke, samen met Mattie Valk, iedere dag de ochtendshow op Qmusic presenteert, moet ze dagelijks vroeg uit de veren. Om de dag dan nog enigszins positief te beginnen, doet ze sinds kort een specifieke handeling wat erg goed voor het zelfvertrouwen blijkt te zijn: de 'slip-slide-methode'. What?

In haar column geeft Marieke meer duidelijkheid over deze spannende methode. “Het eerste wat ik doe als ik bij het krieken van de dag tegen mijn spiegel aan loop, is de zijkanten van mijn slaapslip ferm omhoogtrekken”, vertelt de brunette. “Daarmee verdwijnt aan de achterkant weliswaar een stuk stof in je bilnaad (oncomfortabel), maar gebeurt er ook iets fantástisch aan de voorzijde. Daar worden je benen namelijk optisch vijftien centimeter langer. Geloof me, met één simpele handeling stap je zes kilo lichter uit bed.” Aha! Thanks voor de tip, Marieke!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws