Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Droomvacature: bij deze job kun je geld verdienen met cocktails drinken

Espresso Martini, please!

cocktails

Sla jij een good old Margarita of Espresso Martini zelden af? Dan ben jij mogelijk de geschikte kandidaat voor deze vacature. Bij dit bedrijf krijg je namelijk betaald om cocktails te proeven. En dat lijkt ons een héél goede deal.

Droomvacature

Sta jij het liefst op elk feestje met een cocktail in je hand en houd jij ervan om steeds weer iets nieuws te proberen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou gevonden. Liquor Lab is namelijk op zoek naar cocktailtesters. Dit bedrijf voorziet feestjes van uitgebreide catering en mobiele cocktailbars. En daar moet natuurlijk alleen maar het beste van het beste geserveerd worden. Enne, dat is waar jij komt kijken!

Het bedrijf is namelijk op zoek naar iemand die het komende jaar cocktails wil proeven. Niet alleen ontvang je het hele jaar de lekkerste en avontuurlijkste cocktails – we noemen een Raspberry Cosmo en een English Garden – ook krijg je er nog een leuk bedragje voor terug op je bankrekening. Liquor Lab betaalt je namelijk tweehonderd euro voor het testen van de drankjes. Not bad.

Favoriete cocktail

Je hoeft niet naar kantoor (of naar een bar) om de cocktails te testen, die worden gewoon bij je aan de deur afgeleverd. Ideaal, als je het ons vraagt. Daarnaast is eerdere ervaring in de cocktail-business geen pre, het enige wat je hoeft te doen is je mening over de drankjes te geven en te delen met je familie en vrienden.

Iedereen kan het doen, dus. Althans, iedereen van achttien jaar en ouder natuurlijk. Aan het eind van deze droombaan moet je laten weten wat je favoriete cocktail is en waarom juist die jouw smaakpapillen zo blij maakt.

Solliciteren

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden van dit leuke bijbaantje? Snappen we. Er zit echter wel een klein addertje onder het gras: het is een Engels bedrijf. Je moet dus in het Verenigd Koninkrijk wonen om te kunnen solliciteren. Nog meer slecht nieuws: de sollicitatieronde is net gesloten. Maar niet geschoten is altijd mis, zeggen wij altijd. Je kunt er natuurlijk altijd een goede motivatiebrief achteraan sturen, met daarin waarom jij de ultieme cocktailtester bent voor de job. Dat doe je via deze link. Ondertussen houden wij in de gaten wanneer er weer zo’n fantastische vacature online komt. Cheers!

Misschien ook voor jou:
Oeps: dit is hoe vaak je dronken bent in je leven
Lifestyle
  • Kookfans, Vriendin
  • Sex and the City