EOTBDD-kijkers verbazen zich over onherkenbare Shirley

Shirley, is that you?

In de zevende aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch maakte Shirley haar entree. De ex-lover van Robin was eerder te zien in Temptation Island VIPS, met haar toenmalige vriend Damian. Hoewel de blondine dus geen onbekende is op tv, moesten veel kijkers toch even twee keer kijken of het écht om dezelfde Shirley ging.

Nieuwe pluspunten

De knappe Shirley is niet vies van een beetje plastische chirurgie – en daar maakt ze geen geheim van. De blondine somt in de aflevering namelijk met alle liefde op wat ze de afgelopen tijd aan zichzelf heeft laten doen. Zo is ze onlangs nog “naar de dokter geweest voor twee nieuwe pluspunten.” Verder heeft ze onder meer haar tanden laten bewerken, lippen laten opspuiten en botox in haar voorhoofd laten spuiten.

Hoewel Shirley al die ingrepen niet per se nodig heeft, staan er nog wél een aantal dingen op haar lijstje. Zo wil ze een Brazilian butt lift ondergaan en ook een cateye-lift staat hoog op het wensenlijstje van de ex.

Onherkenbaar

Hoewel Robin zijn ex meteen herkende, kostte het de kijkers thuis iets meer moeite. Zij moesten even twee keer knipperen om te zien of het inderdaad om dezelfde Shirley als uit Temptation Island VIPS ging. Veel Twitteraars uiten dan ook hun ongeloof op social media.

“Waarom zoveel nep aan je lichaam? Heb je toch niet nodig”, zegt een kijker. “Herkende haar echt niet”, “Zonde van Shirley” en “What happened to you?“, luiden enkele andere reacties.

Bron: Love Reality, Twitter | Beeld: Videostill EOTBDD

Laatste nieuws