Love Islands Raphaëlla haalt uit naar hater: ‘Pas op met wat je zegt’

De realityster laat het er niet bij zitten.

Lees ook

Raphaëlla Deuringer wist tijdens Love Island op menig kijker indruk te maken met haar knappe looks. Maar ondanks dat de Islander een prachtige verschijning is, krijgt de realityster alsnog nare reacties over zich heen. Daar is Raphaëlla helemaal klaar mee en dus komt ze met een statement.

Statement

Raphaëlla besloot te reageren op een volger die onder een TikTok-video van haar uit 2020 had gereageerd. “Je bent hier wel echt een stuk dunner dan op tv”, schreef de volger onder de video. Raphaëlla las dit recentelijk pas en vond het maar een nare reactie.

“Ik zat onlangs te scrollen door mijn oude TikToks, en toen zag ik deze comment. Dat ik wist dat mensen gemeen konden zijn? Ja. Doet me het iets? Goh, nooit leuk om te horen, maar ben wel sterker dan dat”, begint ze.

Nare periode

“Maar… Ja, inderdaad: op die filmpjes ben ik ongeveer 5 à 6 kg magerder dan nu, maar in tegenstelling tot toen ben ik nu wel gelukkig en dat was ik op het moment van dat filmpje absoluut niet”, gaat Raphaëlla verder. “Ik was nog maar een tijdje uit het ziekenhuis en ik was mezelf nog aan het terugvinden na het bedrog van mijn ex onder andere. Dat was een periode waarin ik niet at, sliep, … Iedereen rondom mij zei me toen echt dat ik moest beginnen eten.”

Oordeel

Een heftige periode voor Raph en daarom vindt ze dat mensen hier niet zomaar over mogen oordelen. “Ik kan hier tegen en ik ben gelukkig met mezelf, maar pas toch gewoon op met wat je tegen mensen zegt. Want als je dat toen tegen mij had gezegd, dan was ik nog veel dieper weggezakt. En ik weet maar al te best hoe een zin of een gesprek met iemand ‘te veel’ kan zijn of de ‘druppel’. Ik snap echt niet van waar mensen het idee krijgen om zomaar gemene dingen te zeggen over een persoon terwijl je die zelf niet kent.”

Ze komt met een belangrijke boodschap. “Hou je gewoon met je eigen zaken, maar vooral lichaam, bezig. Niemand hoeft te zeggen of je dikker, magerder, of wat dan ook moet zijn. Jij moet je goed, maar vooral gezond voelen. En sorry, maar mijn gewicht op dat moment voor mijn lengte was ronduit belachelijk. Een jaar later ben ik misschien wel iets ‘dikker’ en geraak ik niet meer in mijn 34’s, maar ik sport, ik eet gezonder en ik ben VEEL gelukkiger. Ik zou voor geen geld van de wereld naar mijn leven van vorig jaar willen gaan”, aldus Raphaëlla. Duidelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook