Zo ziet de lover van Jan Smit eruit

Wat een knapperd!

Jan Smit is naast zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur óók een trotse papa. Samen met zijn vrouw Liza Plat, dochter Emma, zoon Senn en dochter Fem (die Liza uit een eerder huwelijk kreeg) is het een dolle boel thuis. Benieuwd naar hoe vrouwlief Liza eruit ziet? We vonden een foto.

Ontmoeting

Jan en Liza zijn al meer dan 10 jaar samen en de zanger deelt dan ook regelmatig kiekjes van zijn prachtige gezinnetje. Liza is net zoals Jan geboren en getogen in Volendam. De twee ontmoetten elkaar in 2011 en na de eerste ontmoeting leek er al meteen een vonk over te zijn geslagen.

Op Valentijnsdag ging de presentator op zijn knieën en niet veel later vertrok het stel naar Sint Maarten om daar te trouwen. Eind vorig jaar deelde Jan nog een mooie foto van die speciale dag. Bekijk de foto hieronder.

Songfestival

Jan is vanavond opnieuw te zien als presentator van het Eurovisie Songfestival. Samen met Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Edsilia Rombley zal hij de grote finale van het Europese zangfestijn presenteren. Eerder deze week ging de presentator nog viral vanwege een hilarische duckface op een selfie met Edsilia. Humor!

Bron: Man Man | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws