Déze bekende ex verschijnt in Ex on the Beach: Double Dutch

Deze realityster verscheen eerder in Temptation Island VIPS.

Lees ook

Terwijl we allemaal zaten te wachten op de entree van Harrie Snijders, bleek de aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch plotseling een heel andere wending aan te nemen. Niemand minder dan Temptation Islands Shirley kwam het strand opgewandeld. Zij maakt haar intrede in de villa als ex-lover van Robin.

Meerdere geruchten

De geruchten over Shirley haar intrede in de EOTBDD-villa deden al een lange tijd de ronde. Zo herkende een oplettende kijker de bikini van Shirley in de intro van het MTV-programma en ook wisten insiders dit nieuwtje al voor de eerste aflevering aan roddelkoning Fawry not Sawry te verklappen. Maar tja, na alle geruchten rondom Harrie zijn terugkeer in EOTBDD – die dus helemaal niet bleken te kloppen – waren we het spoor even bijster.

Toch bleken de speculaties rondom Shirley uiteindelijk wel te kloppen. De realityster kwam namelijk in de zevende aflevering met een big smile het strand opgelopen.

Robin

Shirley deed eerder al eens mee aan Temptation Island VIPS. De blondine verscheen in dit programma samen met Damian, die bekend is van Oh Oh Daar Gaan We Weer. De relatie van het tweetal strandde vlak na hun deelname aan het programma. In haar single periode leerde Shirley Robin kennen. Enne, speciaal voor deze guy besloot Shirley dan ook mee te doen aan het programma EOTBDD.

Een relatie? Daar hebben de twee het nog niet over. Wel was het steamy nachtje dat ze eerder al eens beleefden, voor herhaling vatbaar. En dat lijkt in EOTBDD helemaal goed te komen.

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook