Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Theorie in TikTok-video geeft duidelijkheid: déze ex komt zondag in EOTBDD

En nee, het is niet Harrie Snijders.

groep ex on the beach

Het rommelt al de hele week rondom Ex on the Beach: Double Dutch. De mysterieuze nieuwe ex die – inclusief rookgordijn – zijn intrede in de villa maakt, houdt de gemoederen flink bezig. Zo gaf Harrie Snijders in een videoboodschap op Instagram Stories aan dat hij de nieuwe ex is. Oplettende kijkers delen echter op TikTok een heel andere theorie.

'Nieuwe ex ontrafeld'

We geloofden hem op zijn woord, maar kregen na een tijdje toch wel twijfels. Harrie beweerde dan wel dat hij opnieuw zijn intrede gaat maken in de EOTBDD-villa, maar voor zover wij weten, mogen nieuwe exen dit helemaal niet verklappen. Dit was precies de gedachte die TikTokker @sterrieberriee ook had. In een TikTok-video onthulde zij haar gedachtes over de nieuwe ex.

"Weten jullie nog die rook aan het einde van de aflevering? Iedereen denkt dat het Harrie is, maar wij hebben een ander vermoeden", vertelt Sterre in de video. Vervolgens laat ze zien dat de jongens in aflevering zes een heuse striptease-les krijgen. Deze dansles werd gegeven door een dansleraar die een wit horloge en een zwarte zonnebril droeg. Ook wijst Sterre de kijker van haar video op het feit dat de dansleraar een getrimd baardje heeft. "Onthoud dit goed", zegt ze.

Hakan Akbulut

In het volgende shot zien we een nieuwe ex zijn koffers inpakken. In deze sneak peeks van deze nieuwe ex zien we een paar delen van zijn lichaam en outfit. En guess what? In dit stukje komen de zwarte zonnebril, het witte horloge en het getrimde baardje opnieuw in beeld. "Oké, wij denken dus dat de dansleraar de nieuwe ex is", sluit ze haar video af.

Via TikTok werd na het delen van deze video al gauw duidelijk wat de naam van deze mannelijke stripper is. Het zou hier gaan om Hakan Akbulut, die eerder al eens te zien was in het tv-programma Lang Leve de Liefde. Maar waarom deze man zo'n speciale entree krijgt? En waarom Harrie zegt dat hij terugkeert in EOTBDD? Wij snappen er niets meer van. Wordt – sowieso – vervolgd!

@sterrieberriee

Hebben we nou de volgende ex ontrafelt ???!!??!!! #exonthebeach ##eotb ##alswegelijkhebbenwillenwe10euro ##fy ##foryou

♬ origineel geluid - Sterre
Misschien ook voor jou:
EOTBDD's Sander is aan het daten met deze Love Island-ster
Showbizz
  • Beautify
  • MTV
  • TikTok