Harrie Snijders onthult of één van zijn exen in Ex on the Beach: Double Dutch zit

De realityster onthult een geheimzinnig detail via Instagram Stories.

Harrie Snijders wist afgelopen week het internet te breken met zijn videoboodschap op Instagram Stories. Hij vertelde aan zijn volgers dat hij opnieuw zijn intrede maakt in Ex on the Beach: Double Dutch en zorgde hierdoor voor flink wat verwarring. Mag hij dit wel zeggen? En welke ex van Harrie zit er dan in de villa?

Opnieuw in de villa

Het hield de gemoederen flink bezig de afgelopen week. Harrie die via Instagram Stories onthult dat hij opnieuw te zien is in EOTBDD kwam als donderslag bij heldere hemel. Normaal gesproken worden de nieuwe exen door MTV geheim gehouden en is het absoluut niet de bedoeling dat dit al wordt verklapt. Ook deelde Harrie vlak na zijn aankondiging een kortingscode voor een samenwerking met een merk. Iets wat voor nog meer question marks zorgde, want zou dit niet gewoon een grote marketingstunt zijn?

Via Instagram Stories besloot Harrie een aantal prangende vragen van zijn volgers te beantwoorden. Lang wilde hij er niet mee bezig zijn, want in zijn Instagram Stories deelde de realityster dat hij in totaal vijf vragen wilde beantwoorden.

Ex in de villa

Eén van de vragen die Harrie beantwoordt, gaat over een ex in de villa. Want wie van de EOTBDD-deelnemers heeft eerder een avontuurtje met Harrie beleefd? “Heb je nu een 'ex' in de villa zitten?”, vraagt een volger van de realityster dan ook.

Waarop Harrie een mysterieus antwoord geeft: “Yes, en jullie mogen raden wie.” Oké Harrie, van dit antwoord worden we helaas niet heel veel wijzer. Wel weten we – als Harrie daadwerkelijk terugkeert in EOTBDD – hij dus al wel een ex-liefje in de villa heeft zitten. Dat gaat dan in ieder geval weer voor flink wat drama zorgen.

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws