Seizoen 5 van The Bold Type staat vanaf déze datum op Videoland

Spoiler: je hoeft niet lang meer te wachten.

Aan alle leuke dingen komt een einde, zo luidt het gezegde. Helaas slaan we daarmee voor The Bold Type de spijker op de kop. Binnenkort komt er met het vijfde seizoen een einde aan de populaire serie. Om het leed te verzachten verklappen wij wanneer het laatste seizoen op Videoland te bingen zal zijn.

Laatste seizoen

Een serie die de levens van een groep vriendinnen in New York volgt? Dat is altijd een goed idee. Het is dan ook niet gek dat The Bold Type al vier seizoenen lang een regelrechte hit is bij vele Netflix-, Videoland- en Amazon Prime-abonnees.

Helaas komt er binnenkort een einde aan de avonturen van Jane, Kat en Sutton. Binnenkort verschijnt het allerlaatste seizoen van de populaire serie. Onlangs deelden we al de eerste beelden van het vijfde seizoen. Enne, die beloofden al veel goeds.

Videoland

We schreven toen al dat het vijfde seizoen van The Bold Type op 26 mei op het Amerikaanse Freeform en Hulu zou verschijnen. Gelukkig hoeven wij niet lang te wachten tot de serie in Nederland te zien zal zijn. Slechts twee dagen na de Amerikaanse releasedatum, op 28 mei dus, is het laatste seizoen van The Bold Type op Videoland te zien. Schrijf die dag – en de vrijdagen erna – dus maar snel in je agenda.

Benieuwd naar de trailer van het laatste seizoen? Je bekijkt 'm hieronder:

Beeld: The Bold Type | Video: YouTube

Laatste nieuws