Kijkers verbazen zich over plottwist in Ex on the Beach: Double Dutch

Dit zagen we absoluut niet aankomen.

Lees ook

Afgelopen zondagavond was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. Behalve een flinke portie drama, nachtelijke avontuurtjes en alcoholische versnaperingen, gebeurde er ook iets heel onverwachts. Nieuwkomer Isidora moest plotseling een van de deelnemers naar huis sturen.

Tablet of terror

In de nieuwste aflevering besloot de tablet of terror het bootfeestje van de singles flink te verpesten. Nieuwkomer Isidora kreeg een extra power en moest vervolgens één van de twee mannen waarmee zij op dat moment een date had, naar huis sturen. Danny en Odim waren de twee mannen waar Isidora uit moest kiezen, maar dit vond ze te ingewikkeld. Ze besloot ex-lover Sander om hulp te vragen, waarna hij plotseling Odim naar huis stuurde.

Sander en Danny zijn in de EOTBDD-villa goede vrienden geworden, dus voor Sander was dit dan ook de reden van zijn keuze. Odim, die het steeds gezelliger kreeg met Jørney, moest hierom zijn biezen pakken en het bootfeestje ook à la minute verlaten.

Bizarre plottwist

Dat Odim plotseling het programma moest verlaten, zorgde bij veel kijkers voor verwarring. Via Twitter stroomden de verbaasde reacties dan ook snel binnen. “Danny blijft, maar Odim moet naar huis. Danny heeft niet eens iemand daar?” en “Waarom Danny kiezen terwijl Odim met Jørney in de villa zit?”, klinkt het in de reacties.

Tot ieders grote verbazing lijkt Odim het vertrek uit de villa niet eens heel erg te vinden. De original geeft iedereen een knuffel, stapt op een ander bootje en zwaait nog eens vrolijk naar de EOTBDD-deelnemers. Een paar minuten verder in de aflevering lijkt iedereen het vertrek van Odim alweer vergeten te zijn. En gaat iedereen – uiteraard – verder met feesten en drinken. Tja, life goes on – ook in de EOTBDD-villa.

Bron: Twitter | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook