Verdrietig nieuws voor Eloise van Oranje

De gravinfluencer deelt niet alleen alle ups, maar ook de downs op Instagram

Lees ook

Gravinfluencer Eloise van Oranje deelt geregeld alle ins and outs van haar leven met haar kwart miljoen Instagramvolgers. Op de agenda van vandaag stond haar rijexamen. Een spannende dag, dus! Helaas deelde de royal even later wat minder florisant nieuws op haar Instagram Stories.

Rijexamen

“Vandaag afrijden!! Spannend”, schreef Eloise vanochtend bij een selfie op haar Stories. Dat de gravinfluencer er maar wát zin in had om achter het stuur te kruipen, blijkt wel uit haar enthousiaste smile.

Maarre, Eloise deelt niet alleen de vrolijke momenten uit haar leven met haar Instagramvolgers, ook de teleurstellingen en tegenslagen komen voorbij. Een krappe twee uur later deelt de beauty dat ze gezakt is voor haar rijexamen. De glimlach heeft dan ook plaatsgemaakt voor een wat bedroef gezichtje. “Het is hem niet geworden…”, schrijft ze erbij. Gelukkig blijft ze positief: “Volgende keer beter.” En zo is het maar net!

Eigen boek

Eloise deelt niet alleen haar lief en leed op Instagram, ook heeft ze de nodige verhalen, ervaringen en tips op papier gezet. Ja, de gravinfluencer komt binnenkort met een eigen boek. In Learning by doing schrijft ze over haar studentenleven, de receptjes die ze maakt, haar liefde voor vintage kleding, tips voor zelfvertrouwen én deelt ze enkele foto's van vroeger.

“Ja, het is eindelijk zo ver”, vertelde Eloise vorige maand op haar Stories. “De pre-order van mijn boek is live. Je kan het nu gewoon kopen”, zegt ze zelf nog enigszins verbaasd en overweldigd. “Ik ben er zo blij mee, ik ben er zo trots op. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als dat ik het vind. Ik kan niet geloven dat het er eindelijk is. Ik heb er zó hard aan gewerkt.”

Beeld: YouTube (Robbert Rodenburg), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook