Julia Mekkes en vriend Mischa zetten grote stap in hun relatie

Wat een leuk nieuws!

Lees ook

De lovebirds Julia Mekkes en Mischa zijn klaar voor een volgende stap in hun relatie. Op Instagram deelt Julia een foto samen met haar lover voor een verhuisbus. En dat kan maar één ding betekenen…

Samenwonen

Mischa en Julia zijn inmiddels al bijna een jaar samen en spenderen veel tijd met elkaar. De twee leerden elkaar kennen tijdens de eerste lockdown en zijn sindsdien happily in love. Samenwonen bleef nog even uit, maar inmiddels hebben de twee de knoop doorgehakt.

“Mischa kijkt mij aan met een blik van; moet ik dit wel doen met deze onwijze rommelmaker?!”, begint Julia bij haar post op Instagram. Op de foto zien we Julia en Mischa dolgelukkig voor een verhuisbus staan. “Maar het is toch echt zover: wij gaan samenwonen”, gaat Julia verder.

55 m2

Het lijkt erop dat Mischa zijn eigen huis vaarwel heeft gekust en bij Julia intrekt. Dit wordt volgens Julia nog een uitdaging, aangezien ze geen enorm huis heeft. “Wij wonen nu in mijn, oftewel ons huis nu, maar die is zoals jullie inmiddels wel weten niet megagroot (55 m2).”

De strafrechtadvocate laat haar volgers dan ook weten dat er nog wat aanpassingen in huis worden gedaan. “Er komt een kleine home make-over de komende weken, niks groots maar wel een paar aanpassingen. Ik zal dit natuurlijk met jullie delen”, legt ze uit. Exciting!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook