Zien: zo zag Marieke Elsinga er vroeger uit

De radio-dj is duidelijk geen spat veranderd.

Lees ook

Nieuwsgierig als wij zijn, duiken wij maar wat graag de archieven van de celebs in. Dit keer is Marieke Elsinga het haasje. Wij besloten eens door haar ruim 1500 (!) foto's te scrollen, en wij kwamen wat mooie pareltjes tegen.

Bezig bijtje

We kennen Marieke natuurlijk allemaal als radio-dj bij Qmusic, waar ze samen met Mattie Valk de ochtendshow Mattie & Marieke presenteert. Ook staat ze regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard en deed ze mee aan tv-programma's Expeditie Robinson en It Takes 2, waar ze haar gouden keeltje liet horen.

Een bezig bijtje, dus. Op Instagram laat de beauty geregeld zien waar ze mee bezig is. Marieke is een 'actief Insta Storier', zoals ze het zelf gepast in haar Instagram-bio beschrijft. Van opnames voor I Can See Your Voice met Fred van Leer tot de ochtendshow presenteren vanuit huis (want ja, quarantaine), de brunette laat het allemaal zien.

Throwback

Hoog tijd om haar Instagram eens beter onder de loep te nemen, zo dachten wij. Tussen de vele recente foto's kwamen wij zo nu en dan ook een heerlijk kiekje uit de oude doos tegen. Van een Titanic-scène met haar broer Maarten tot radio maken voor de lokale omroep. We love it!

Bekijk de heerlijke throwback-beelden van Marieke hieronder:

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook