André Hazes over huidig contact met Monique Westenberg en zoontje

De zanger vertelt of hij zijn ex nog spreekt.

Lees ook

André Hazes heeft een roerige tijd achter de rug. De relatie met Monique Westenberg liep onlangs opnieuw op de klippen en hij trok in bij zijn nieuwe lover Sarah van Soelen. André vertelt in de Shownieuws-podcast hoe het contact met Monique en zijn zoontje nu is.

Nummer

Vorige week bracht André in samenwerking met John Ewbank het nummer Kleine Grote Vriend uit. In dit nummer zingt de zanger openhartig over zijn relatie tussen hem en Monique en betuigt hij zijn spijt voor alle ruzies die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Ook is het nummer een excuusbrief naar zijn zoontje André Jr.

Gelukkig kon Monique het nummer wel waarderen. “Dat is mijn mazzel, en daar ben ik zo blij mee: ik kwam uit de studio en toen ben meteen naar Monique gereden. Dus ik heb het haar meteen laten horen en ze zei letterlijk: 'Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi vindt'”, aldus André.

Contact

André kan dus nog steeds door één deur met Monique. Hij laat weten dat ze nog steeds 'best wel goed met elkaar gaan'. “Ik heb bepaalde dingen niet goed gedaan, dat weet ik ook wel. Maar we hebben geen ruzie en ik ben goed voor hen.”

Daarnaast wil André in de buurt van Monique en zijn zoontje gaan wonen. “Ik blijf altijd in een straal van vijf kilometer van mijn zoon. Ik zie hem ook drie keer per week. Mensen doen alsof ik afscheid neem van mijn kind (…) Mensen weten echt niet hoe goed de band tussen mij en Moon nu is”, aldus de zanger.

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws podcast | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook