Kylie Jenner lijkt met nieuwe coupe sprekend op moeder Kris Jenner

Met deze assymmetrische coupe lijkt Kylie sprekend op haar momager.

Lees ook

Kylie Jenner verandert haar looks om de haverklap. Zo kiest ze de ene keer voor rode lokken en pronkt ze de andere keer met een geblondeerde coupe. Ditmaal koos Kylie voor een pony. En met dit kapsel lijkt ze als twee druppels water op momager Kris Jenner.

Nieuwe coupe

Op de Instagram-pagina van Kylie's eigen skincarelijn Kylie Cosmetics deelt de realityster een foto van zichzelf met een nieuw kapsel. We zien Kylie met een pony en lange zwarte lokken. Met deze coupe lijkt Kylie sprekend op haar moeder Kris – en dat is vrij uitzonderlijk. De twee lijken normaal gesproken helemaal niet veel op elkaar.

Vooral de schuingeknipte en hierdoor asymmetrische pony doet ons enorm veel denken aan Kris in haar jongere jaren. Voor een lange tijd ging Kris namelijk ook met een pikzwart en asymmetrisch kapsel door het leven.

Geen echte pony

Of Mrs. Jenner echt voor een pony heeft gekozen, dat verwachten we niet. Op haar Instagram-account is te zien dat Kylie momenteel wel met een pikzwarte coupe door het leven gaat, maar een pony is nergens op haar foto's te bespeuren.

Ook staan de KardashianJenners erom bekend dat ze niet vies zijn van het dragen van een pruik. En daarin geven we hen groot gelijk. Want al dat verven en blonderen kan absoluut niet goed zijn voor je lokken.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook